Rugaciune catre Maica Domnului (Rugaciunea a 3 bucurii)

În momentul în care o rugati pe Fecioara Maria să vă medieze rugăciunea, ea ajunge negresit la Dumnezeu.
RUGACIUNE CATRE  PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU:
LA CINE SA PLANG,Stapana!
La cine sa alerg in durerea mea ,daca nu la tine,IMPARATEASA CEREASCA.
 Cine va primi plansul meu si oftarea mea ;daca nu TU,PREA CURATA,nadejdea crestinilor si scaparea pentru noi pacatosii?
 Cine daca nu TU,ne vei apara mai bine in nevoi?Asculta oftarea mea si apleaca urechea Ta la rugaciunea mea!
 Stapana,MAICA DUMNEZEULUI meu,nu ma trece cu vederea pe mine ,care cer ajutorul TAU si nu ma respinge pe mine,pacatosul(a),lumineaza-mi mintea si ma invata ,IMPARATEASA CEREASCA!
Nu ma lepada ,STAPANA,pe mine ,robul(a) TAU(TA) pentru nemultumirea mea .Fi pentru mine MAICA PROTECTOARE!
Ma incredintez acoperamntulu TAU milostiv,daca nu o sa vrei sa ma ajuti ,du-ma pe mine pacatosul(a) la o viata linistita si fara de necazuri ,ca sa plang necazurile mele!
Vai mie!La cine sa alerg eu pacatosul(a),daca nu la TINE,la care toti  pacatosii cauta nadejdea si scaparea  apeland la mila Ta cea nespusa si darurile TALE!Ce cuvant pentru pacatul meu voi putea spune la SLAVA TA ,cea prea mare!
      O,Stapana ,Imparateasa Cereasca ,TU imi esti Maica si nadejdea ,TU imi esti speranta si scaparea mea ,acoperamantul ,apararea si ajutorul meu.
IMPARATEASA mea cea prea buna si grabnic ajutatoare ,acopera-ma cu rugaciunea TA pe mine care am calcat poruncile FIULUI si DUMNEZEULUI TAU!
Acopera-ma de dusmanii vazuti si nevazuti ,imblanzaste inimile oamenilor rai,care se ridica asupra mea.
 O,MAICA DOMNULUI  si Facatorului meu!TU esti radacina Fecioriei si floarea care nu se vestejeste a curateniei.
O ,NASCATOARE DE DUMNEZEU!Ajuta-ma pe mine,care sunt stapanit (a) de patimile trupesti si de urerile inimii ,numai de la TINE si impreuna cu TINE,a FIULUI TAU ,a DUMNEZEULUI nostru voi avea aparare si prin apararea TA  cea prea mare voi fi ajutat(a) si voi scapa de orice nenorocire si necazuri ,cu rugaciunile TALE cele mai puternice PREA CURATA ,fara de pacat si PREA SLAVITA MAICA,MAICA LUI DUMNEZEU.
BUCURA-TE CEA PLINA DE DAR!
BUCURA-TE CEA IMBUCURATA!
BUCURA-TE PREA BLAGOSLOVITA,
DOMNUL ESTE CU TINE.
NOTA:aceasta rugaciune se numeste” Rugaciunea a 3 bucurii” foarte folositoare pentru cei care o citesc de 3 ori. Rugaciunea are o putere Dumnezeiasca daca e citita cu ochii in lacrimi si cu suflet curat.Eu de cate ori am avut o problema am citit aceasta rugaciune si m-i s-au indeplinit dorintele.
Acest articol a fost publicat în Rugaciuni catre Maica Domnului. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

39 de răspunsuri la Rugaciune catre Maica Domnului (Rugaciunea a 3 bucurii)

 1. Viorela zice:

  Nu avem cuvinte de multumire si apreciere pentru autoarea site-ului.
  Sigur Maica Sfinta a ales-o sa ne ajute si pe noi, alti oameni care ne consuman viata in necazuri mari, nefericire si SPERANTA ca rugaciunile noastre, multe si din suflet, vor fi duse la Domnul Iisus si viata noastra se va schimba in bine.
  Maica Sfinta te voi adora si venera toata viata mea!

  Cu consideratie si aprecire,
  Multumiri mii,
  Viorela

  Apreciază

  • Elena zice:

   Va multumesc din toata inima ,aveti o inima mare si calda.Nu merit cuvintele frumoase ,sunt un om mic ,pacatos ,care a facut multe greseli ,dar care incearca sa invete din ele.
   Maicuta Domnului e sprijinul meu ,puterea mea si sunt tare fericta cand intalnesc oameni deosebiti cum sunteti d-voastra ,Viorela,care o iubiti pe Doamna noastra.

   Parintele Arsenie Papacioc avea o vorba :“… Eu o mica furnica, si Maica Domnului un mare vultur al cerurilor, cum sa indraznesc sa vorbesc despre Dansa … Dar vreau sa fiu o furnica cu aripi…”

   Va imbratisez mult !

   Apreciază

   • Viorela zice:

    MULTUMESC mult Elena.
    Am inceput ziua cu bine datorita message de la tine. Cind deschid computerul intru imediat pe aceasta adresa de email (am si altele) sa citesc ce informatii au aparut de la tine.
    Multumesc pentru momentele de BINE care imi inunda sufletul dupa lecturarea materialelor de pe site-ul tau. Nu este intimplator, imi permit sa affirm asta! Maica Domnului a vrut si sint sigura te ajuta! sa ne dai noua toate aceste informatii care hranesc mintea,sufletul si creaza o stare de liniste.
    Maica Domnului fii cu noi in fiecare clipa din viata noastra si ne apara de tot raul cu Preasfint Acoperamintul tau.
    Un gind bun din CA pentru tine Elena si sa ai puterea si rabdarea in continuare sa ne bucuri sufletele incercate de viata, asa cum faci acum.
    Cu consideratie,
    Viorela

    Apreciază

    • Elena zice:

     Va multumesc din suflet,Viorela.
     Maicuta Domnului ne indruma pasii si ne ajuta ,nu ne lasa .Stiu ca in viata nimic nu e intamplator !

     Dumnezeu si Maicuta Domnului ne vorbesc cate odata prin intermediul unui prieten ,alteori prin intermediul unei carti sau prin intermeiul unul blog.
     Te imbratisez cu drag!

     Apreciază

 2. sonya zice:

  Va multumesc din tot sufletul pt aceste rugaciuni atit de frumoase si folositoare .Trec prin cele mai grele momente din viata mea ,singurul ajutor care il am este Dumnezeu si Maica Domnului.Maicuta scumpa iti multumesc din tot sufletul ca ma asculti si ma ajuti .Doamne ajutane ! Pentru Elena si Viorela va imbratisez cu drag pt frumoasele cuvinte adresate Maici Domnului ! Sonya

  Apreciază

  • Elena zice:

   Sonya aceste incercari sunt examenele vietii.Le am si eu ,mai si cad,dar ma ridic mereu cu ajutorul Maicutei Domnului.Te imbratisez mult si nu lasa niciodata rugaciunea.Vei vedea puterea Maicutei Domnului.

   Apreciază

   • Viorela zice:

    Azi am ascultat Canonul de Andrei Criteanul. Superb… MULTUMESC MULT!!!

    Sonya si Elena, un preot mi-a raspuns la intrebarea mea : de ce trebuie sa sufar atit de ingrozitor si interminabil… am pacate dar nu din cele pentru care sa merit o pedeapsa ingrozitor de greu de dus? Raspunsul lui a fost ca Domnul ma vrea mai aproape de El prin rugaciune sau ca m-a ales sa fac parte din tabara care lupta impotriva raului prin multa si staruitoare rugaciune. Nu stiu ce sa cred! Domnul il rog sa ma ierte! adevarul este ma rog „infinit” mai mult ca timp, dedic Lui, Maicii Lui etc. mult mult mult timp, nu lipsesc de la Sfinta Biserica – duminica dar si in zilele saptaminii cind sint slujbe dimineata- Sfinta Spovedanie/Impartasanie imi inunda sufletul si mintea de ceva sublim… si din durerea asta a mea fara sfirsit… a iesit infinit mai multa dragoste si venerare a tot ce inseamna Domnul Iisus, Maica Fecioara, Sfintii Parinti, Sfinta Biserica si religia mea, in ingeneral.
    Citesc enorm de mult (cit pot eu!) si cu pasiune materiale despre religie etc. Nu mai am timp sa citesc carti sau alte materiale care sa imi imbogateasca cunostintele in n domenii. Dar nu sufar prea tare…Am INTELES ca daca nu esti trup si suflet cu Domnul, Maica Lui si tot ce tine de religia noastra, viata este anosta, fara sens si valoare, si oricit de mult citim noi si vrem sa stim, azi mai mult ca ieri, TOTUL este un mare NIMIC, un gol imens si efectiv ne-am consumat existenta pe acest pamint abosulut inutil. Marea bucurie si tot ce tine de innobilarea ta ca OM, toate vin numai de la Domnul. El este ADEVARUL si VIATA !
    A mai spus preotul ca suferintele astea mari ne aduc mintuirea sufletului.
    Pentru ca stiu cit de greu este sa suferi, sa suferi si iar sa suferi…in viata asta va inteleg nefericrea si ii rog pe Domnul si Maica Sfinta sa nu va paraseasca o clipa suflete frumoase. Imi permit sa spun asta gindindu-ma la Elena si la Sonya. Oamenii rai, cu sufletele negre nu sufera…doar sensibilii…
    Laudat sa fie Domnul!
    Viorela

    Apreciază

  • Mariana zice:

   Măicută preaiuibită mulțumesc din suflet pentru ajutorul tău spiritual amin

   Apreciază

 3. ramona zice:

  Elena,Dumnezeu sa-ti dea sanatate pentru toats rugaciunile frumoasa si ajutatoare pe care ni le dai.

  Apreciază

 4. ramona zice:

  Am probleme in gasirea unui loc de munca dar sper ca Maica Domnului ma va ajuta.

  Apreciază

  • Elena zice:

   Hristos a Inviat!

   Ramona, Maicuta Domnului iti va raspunde la rugaciune.Cand va considera ca e bine pentru tine.Noi trebuie sa dam dovada de credinta si de multa rabdare ,toate se faca dupa voia lui Dumnezeu.
   Pana atunci, rugaciunea sa nu lipseasca din viata ta.

   Maicuta Domnului sa te ocroteasca !

   Apreciază

 5. ramona zice:

  Multumesc Elena pt sfaturi.Dumnezeu sa te aiba in paza .

  Apreciază

 6. Anonim zice:

  Dar trebuie citita 9 marti? Spunetimi va rog cum trebuie de titi

  Apreciază

 7. Flavia zice:

  Se face 9 zile la rind,in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.in a 9 zi publicati rugaciunea.se pune 3 dorinte una de bani(afaceri) si doua imposibile.Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.Rugaciunea: Maica iubita Sfanta Fecioara din Juquila.Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentruca sant multe viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul Si daca an aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca veata noastra a luat-o razna nu ne abandona!Maica iubita protejeaza pelerinii Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor, si painea care le-a fost furata,dale-o inapoi!Fii langa noi toata veata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!Amin!Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!Amin!Se spune de 9 ori Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantata este rodul pantecului tau ISUS.Sfanta Marie maica lui Dumnezeu roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre Amin!!

  Apreciază

 8. Dumitru zice:

  Rugaciunea a trei bucurii se citeste in mai multe zile ?

  Apreciază

 9. Anonim zice:

  A venit rugăciunea exact CÂND am nevoie nimic pe lumea asta nu este î întâmplător multumesc pentru tot ce mi da Dumnezeu

  Apreciază

 10. Loana zice:

  Rugăciunea a venit și la mine în cel mai nimerit moment .Mulțumesc ! … O întrebare : se citește de 3 ori odată sau în 3 zile diferite?

  Apreciază

 11. Anonim zice:

  Sper ca după aceasta rugăciune mi se va îndeplini dorința pe care o astept de mult 😢

  Apreciază

 12. Anonim zice:

  Va multumesc din suflet!mai este si aceasta rugaciune:Se spune 9 zile la rand si se aprinde o lumanare alba apoi se publica rugaviunea.Maica iubita,sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sant multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona!Maica iubita protejeza pelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea cate le-a fost furata da-le-o inapoi!Fii langa noi toata viata si elinereaza-ne de orice tip de pacat!amin!
  Multumesc Fecioarei din Jaquila pentru toate favorurile primite!amin!
  Apoi de 9 ori:Bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu tine!Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Isus!Sfanta Marie,Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!AMIN!

  Apreciază

 13. Sescu ioana zice:

  singurul mijlocitor intre Dumnezeu si om este Domul Isus nu fecioara Maria. Ea nu iti poate ierta pacatele.
  Cititi biblia ca sa va lumineze

  Apreciază

  • Viorela zice:

   Scuze. Nu stiu cind de bine intentionata sinteti… pentru stiinta tuturor Domnul Iisus este intru Tatal si Tatal intru El. Deci mijlocitoarea cea mai puternica a fost/este/va fi Preamilostiva Maica si Fecioara, Maica Domnului Iisus. Rugaciunile Ei merg direct la Cer si cei care o roaga cu credinta si dragoste, ale lor rugaciuni, nu ramin fara raspuns. Cea mai mare importanta, dupa Dumnezeu si Fiul, o are Maica Domnului. Sfintenia Ei este de neegalat.
   Nu vreau sa intru in polemica/argumente cu nimeni. Fiecare este sau ramine cu tot ce stie el, cit stie etc. Maica Domnului sa ne lumineze pe toti si sa ne arate calea adevarata.
   Prea Sfinta Maica si Fecioara te voi adora/venera toata viata mea. Amin

   Apreciază

 14. mihalache vasile zice:

  Doamne ajuta Amin

  Apreciază

 15. Dia zice:

  Rugaciune pentru implinirea a trei dorinte
  Se face 9 zile la rind,in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
  In a 9 zi publicati rugaciunea. Se pune 3 dorinte una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.
  Rugaciunea:
  Maica iubita Sfanta Fecioara din Juquila.Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sant multe . Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor, si painea care le-a fost furata,dale-o inapoi! Fii langa noi toata veata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat !
  Amin! Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!Amin!
  Se spune de 9 ori Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantata este rodul pantecului tau ISUS. Sfanta Marie maica lui Dumnezeu roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre Amin!!

  Apreciază

 16. Anonim zice:

  Doamne ajuta

  Apreciază

 17. Ioana zice:

  Buna seara! As dori sa va spun si eu o rugaciune facatoare de minuni. Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba . in a 9 zi, publicati rugaciunea. Se pun trei dorinte – una de bani si 2 imposibile. Ele se se vor implini chiar daca nu credeti. Rugaciunea. Maica iubita, Fecioara din Juguila, fecioara a sperantei noastre, iarta- mi pacatele ca sunt multe, viata noastra e a ta, fereste- ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate , mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat- o razna nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera- i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata, da -le-o inapoi si elibereaza- ne de orice tip de pacat! Amen. Multumesc Fecioarei din Juguila pentru toate favorurile primite! Amen. Se spune de 9 ori” Bucurate Maria! Bucurate Maria cea plina de har , Domnul este cu tine! Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pantecelui tau Isus. Sfinta Maria , Maica lui Dumnezeu , roagate pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre! Amen. Doamne ajuta.

  Apreciază

 18. Ioana zice:

  Doamne miluiestene pe noi pacatosi! Amin.

  Apreciază

 19. Ioana zice:

  Buna ziua! Astazi se implinesc 9 zile de cind fac rugaciunea. Se face 9 zile la rind si in fiecare zise aprinde o luminare alba. In a 9 zi, publicati rugaciunea. Se pun trei dorinte- una de bani si 2 imposibile.. Ele se vor implini char daca nu credeti. Rugaciunea. Maica iubita , Sfinta Fecioara din Juguila, Fecioara a sperantei noastre , iarta-mi pacatele ca sunt multe, viata noastra e a ta, fereste- ne de tot raul! Si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat- o razna nu ne abandona! Maica iubita protejeazapelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera- i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata, da- le- o inapoi! Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza- ne de ori ce tip de pacat! Amen. Multumesc Fecioarei din Juguila pentru toate favorurile primite! Amen. Se spune de 9 ori” Bucurate Maria Bucura- te Maria cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecului tau Isus! Sfinta Maria , Maica lui Dumnezeu , roagate pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre! Amen. Doamne ajuta.

  Apreciază

 20. Ioana zice:

  Buna seara la toti crestini! Rugativa la Sfinta nascatoare Maria care desface nodurile ( necazurile) puterea Sfintei Maria este foarte mare! Va multumesc.

  Apreciază

 21. Ioana zice:

  Doamne Ajuta.

  Apreciază

 22. Ioana zice:

  Buna seara! Astazi am terminat Rugaciune Puternica pentru implinirea unei Dorinte. Maica domnului te va ajuta. Doamnea ajuta.

  Apreciază

 23. Ioana zice:

  Rugaciunea Fecioara Saracilor, Maica Mintuitorului, Maica lui Dumnezeu. Iti multumim! Doamne ajuta

  Apreciază

 24. Ioana zice:

  Buna seara! Rugaciunea! Fecioara Saracilor, Maica Mintuitorului, Maica lui Dumnezeu! Iti multumim. Doamne ajuta.

  Apreciază

 25. Ioana zice:

  Buna ziua! As dori sa va spun si eu o rugaciune facatoare de minuni. Astazi se implinesc 9 zile. Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a 9 zi , publicati rugaciunea. Se pun trei dorinte- una de bani si doua imposibile. Ele se vor implini chiar daca nu credeti. Rugaciunea: ” Maica iubita, Sfinta fecioara din Juguila, Fecioara a sperantei noastre, iarta- mi pacatele ca sunt multe, vata noastra e a ta, fereste- ne de tot raul! Si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat- o razna nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera- i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le- a fost furata, da- le- o inapoi! Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza- ne de ori ce tip de pacat! Amen. Multumesc Fecioarei din Juguila pentru toate favorurile primite! Amen. Se spune de 9 ori” Bucurate Maria! Bucurate Maria cea plina de har, domnul este cu tine! Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecului tau Isus! Sfinta Maria, Maica lui Dumnezeu roagate pentru noi pacatosii acum si in ceasul morti noastre. Amen.

  Apreciază

 26. Anonim zice:

  Doamne ajuta! Amen

  Apreciază

 27. Gabriela zice:

  Doamne ajuta! Amin

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s