Ocrotirea Maicutei Domnului …

Imagine

O femeie binecredincioasă din Mediaş a venit în pelerinaj la Sfânta Mănăstire Rarău, cu un grup de credincioşi. Aici s-a rugat în faţa Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului – Izvorâtoarea de mir, a plătit pomelnice şi pentru copiii ei, ca să-i păzească Maica Domnului de toate primejdiile şi de vrăjmaşii văzuţi şi nevăzuţi.

Când s-a întors acasă, femeia i-a dat băiatului ei, M.N., comandantul unui elicopter, Iconiţa Maicii Domnului de la Mănăstirea Rarău, mir şi o cordeluţă care a fost sfinţită de Brâul Maicii Domnului de la Mănăstirea Vatopedi, pe care le-a primit de la Mănăstirea Rarău.

În ziua de 01.08.2000, la orele 12:10, comandantul M.N. a decolat de la Sighişoara, cu elicopterul, într-un zbor de transport, cu alți șase pasageri la bord.

Pe când se afla la o înălţime de 88 de metri, în panta de virare, după un zbor absolut normal, comandantul aeronavei a observat o slăbire a puterii a motorului, manifestată prin pierderea bruscă de înălţime şi de viteză.

Printr-o manevră abilă, elicopterul a fost scos din spaţiul de survol (care se afla deasupra unor blocuri) şi îndreptat spre un câmp din vecinătate. La impactul cu solul, elicopterul a fost complet distrus, însă cu ajutorul lui Dumnezeu şi al Maicii Domnului, toate persoanele au scăpat cu viaţă. Una singură, dintre cele şapte aflate în cabina elicopterului, şi-a fracturat o coastă.

Rugăciunile şi darul Maicii Domnului i-au scăpat cu viaţă pe cei şapte pasageri ai elicopterului.

Ierod. Cleopa Praschiv

doxologia.ro

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Minunile Maicii Domnului. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s