Rugaciunea catre Maica Domnului

icoana_maicii_domnului_totemsk-sumorinskaya_1

Rugaciunea catre Maica Domnului

Rugăciunea este un medicament preventiv pentru toate bolile sufleteşti şi trupeşti. Prin urmare, imploraţi-o pe Maica Luminii, Prea Curata Născătoare de Dumnezeu să vă ajute, căci ea este cea mai mare mângâiere a noastră după Dumnezeu. Atunci când omul cheamă sfântul ei nume, ea de îndată îşi trimite ajutorul. Ea este o mamă, atunci când s-a aflat pe pământ ca fiinţă umană şi tovarăş de suferinţă, ea a pătimit aceleaşi lucruri ca şi noi şi, din această pricină, ea are o mare înţelegere pentru sufletele îndurerate şi repede vine în ajutorul lor.

Din Comori duhovniceşti din Sfântul Munte Athos – Culese din scrisorile şi omiliile Avvei Efrem, Editura Bunavestire, 2001, p. 283

Acest articol a fost publicat în Cuvinte despre Maica Domnului ale Sfintilor Parinti. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Rugaciunea catre Maica Domnului

  1. Banu Simona Florina zice:

    De cate ori am cerut ajutorul Maicii Domnului,niciodata n-a intirziat.De atitea ori mi-a salvat viata,incit pentru medicii care ma trateaza de ani de zile sunt o continua mirare…..Dupa 30 de ani de fumat,pentru ca i-am facut o promisiune Maicii Preasfinte a Domnului Dumnezeului nostru,m-am lasat de fumat fara nici o greutate si nici nu am m-ai poftit vreodata……..Ii multumesc Maicii Domnului ptr toate si ma rog la Ea continuu……..Doamne ajuta!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s