Rugaciunile catre Maicuta Domnului sunt mereu ascultate!

ITI MULTUMESC ROXANA PENTRU MESAJ.MAICUTA DOMNULUI SA TE OCROTEASCA !

4078_p17jtrmolo16544ursko0u1lvia

„BUNA ELENA ,

AS DORI SA POSTEZI URMATOARELE PE BLOGUL TAU LEGAT DE ICOANA MAICII DOMNULUI DE LA MANASTIREA HADAMBU DIN IASI:PARINTELE SERAFIM DE LA PANGAR SPUNE CREDINCIOSILOR CARE VIN ACOLO LA MANASTIRE SA SPUNA RUGACIUNEA URMATOARE PENTRU AJUTOR,PENTRU PROBLEMELE CE LE AU ” AJUTA MA MAICUTA SCUMPA,AJUTAMA IISUSE SFANT” SI SA CITEASCA INTR-O SEARA ACATISTUL MANTUITORULUI SI IN URMATOAREA SEARA ACATISTUL MAICII DOMNULUI(MI A SPUS CA SE POATE ORICE ACATIST AL MAICII DOMNULUI),FACAND ACESTEA MULTE PROBLEME SI AU REZOLVAT CEI CARE AU AVUT NECAZURI SI AU CERUT AJUTOR .

AM CITIT MULTE MARTURII LA MANASTIRE ALE MULTOR PERSOANE CU BOLI GRAVE CUM AR FI CANCERE ,SITUATII DIFICILE LA LOCUL DE MUNCA ,LUMEA VINE APOI SA MULTUMEASCA MAICII DOMNULUI LA ICOANA FACATOARE DE MINUNI SI LASA O MARTURIE .

PERSONAL ITI SPUN CA SUNT INTR O SITUATIE DIFICILA DE VIATA ,CU PROBLEME CAUZATE DE FACATURILE UNEI FOSTE COLEGE DE LICEU .MAMA S A RUGAT DOUA SERI LA RAND PENTRU MINE SI AM PRIMIT FOARTE MARE AJUTOR!TE ROG FRUMOS SA FACI O POSTARE SPECIALA !”

Doamne ajuta!

Acest articol a fost publicat în Cuvinte despre Maica Domnului ale Sfintilor Parinti, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Rugaciunile catre Maicuta Domnului sunt mereu ascultate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s