Maica Domnului l-a păzit de foc pe slujitorul Domnului

A ars aproa­pe cea mai mare parte din felon, în afară de icoana Mântuitorului ce era cusută pe el, stiharul, o parte din reverendă, puţin din vestă şi din flanea şi a ajuns până la piele, dar părintele tot nu a simţit nimic.

altar_preot_liturghie_foto-silviu_cluci_2_0

Odată, în timp ce avea aprins sfeşnicul înaintea icoanei Maicii Domnului şi se ruga, lumânarea s‑a îndoit şi i-a luat foc veşmântul. Părintele Vasilie (Trombukis), fiind adâncit în rugăciune, nu şi-a dat seama. A ars aproa­pe cea mai mare parte din felon, în afară de icoana Mântuitorului ce era cusută pe el, stiharul, o parte din reverendă, puţin din vestă şi din flanea şi a ajuns până la piele, dar el tot nu a simţit nimic. Şi-a scos apoi veşmântul, l‑a împăturit, dar nici atunci nu şi‑a dat seama ce i se întâmplase. Când s‑a întors acasă, i-au spus ceilalţi şi abia atunci a văzut şi el. Plin de recunoştinţă, a strigat: „Îţi mulţumesc, Maica Domnului, că m‑ai păzit şi nu am pătimit altceva mai rău!”.

(Ieromonah Eftimie Athonitul, Asceţi în lume, volumul I, traducere din limba greacă de Ieroschimonah Ştefan Nuţescu, Schitul Lacu din Sfântul Munte Athos, Editura Evanghelismos, Bucureşti, 2009, p. 123)

Sursa: Doxologia.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în Minunile Maicii Domnului. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Maica Domnului l-a păzit de foc pe slujitorul Domnului

  1. Radu maria mihaela zice:

    Buna ziua, as dori sa va povestesc si eu despre nesfarsitele si imensele minuni pe care bunul Dumnezeu pentru rugaciunile preabunei Maicii Sale , Le- a facut pentru mine si pentru familia mea. In primul rand as vrea sa va spun ca m- a ajutat sa raman insarcinata in niste conditii foarte dificile cand stiam ca teoretic nu se poate pentru ca sotul meu inca nu isi dorea un copil, dar cand a aflat ca il asteptam el a fost foarte bucuros. Apoi in luna a 7 de sarcina am aflat ca fetita pe care o asteptam era foarte bolnava, si la nastere a suferit o operatie chirurgicala, dar prin puterea bunului Dumnezeu si a Maicii Domnului, s- a facut bine si acum are 2 ani si exista nici un semn al bolii pe care a avut-o. Trebuie sa va marturisesc ca de cand imi doream sa raman insarcinata si pana in prezent si sper sa ma ajute Domnul sa continui asa tot restul zilelor mele, m-am rugat foarte foarte mult, pt orice motiv si pentru lucruri mici si pt lucruri mari si minunile s- au intamplat rand pe rand. Ii multumesc lui Dumnezeu mult pe aceasta cale si va sfatuiesc sa fiti buni cu aproapele vostru , sa nu ii negati vreodata ajutorul nimanui , caci Dumnezeu are multe feluri de a ne pune dragostea la incercare, sa nu urati pe nimeni , nici pe dusmanii vostri ci sa va rugati la Dumnezeu sa va dea inima buna sa ii puteti iubi si sa va rugati pt ei ca ei insisi sa aiba inima buna si sa nu va mai dea motive de suparare. Voi mai reveni si cu continuarea povestirii vietii mele alaturi de Dumnezeu si de Maica Lui. Va rog sa va rugati pt noi si noi ne vom ruga pt toti cei care au nevoie de ajutorul lui Dumnezeu.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s