RUGACIUNE TIMP DE 9 ZILE CATRE MAICUTA DOMNULUI

CITITI ACEASTA RUGACIUNE TIMP DE 9 ZILE LA RAND LA MIEZUL NOPTI SI VETI VEDEA AJUTORUL MAICII DOMNULUI,

O rugaciune foarte puternica, care, daca este citita cu multa credinta are puterea sa alunge necazurile si bolile sa dezlege farmecele, blestemele si vrajitoriile. Inainte de a apela la puterea tamaduitoare a braului Maicii Domnului, crestinii trebuie sa mearga sa se spovedeasca, sa- si petreaca timpul lunea, miercurea si vinerea in post si rugaciuni, sa mearga la slujbe de dezlegari, iar duminica sa mearga la Sfanta Biserica. Sfantul BRAU AL MAICII DOMNULUI se citeste in fiecare zi, iar alaturi de el se citeste si Paraclisul Maicii Domnului.

Featured Image -- 6235

BRAUL MAICII DOMNULUI :
In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.

Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi(de trei ori).

Marire Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Preasfanta Treime miluieste-ne pe noi. Doamne curateste pacatele noastre; Stapane iarta faradelegile noastre. Sfinte cerceteaza si vindeca neputintele noastre pentru numele Tau.

Doamne miluieste(de trei ori).

Marire…

Tatal nostru care esti in ceruri, sfinteasca- se numele Tau, vie imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in cer, asa si pe pamant. Painea noastra, cea de toate zilele, da-ne-o noua astazi si ne iarta noua pacatele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita ci ne izbaveste de cel rau.

Si acum…

Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, bucura-te ceea ce esti plina de dar, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui Tau, ca ai nascut pe Hristos, Mantuitorul sufletelor noastre.

Prea Sfanta Marie, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.

Sub indurarile tale scapam si noi. Rugaciunile nostre nu le trece cu vederea si de primejdii ne scapa, una Curata si Binecuvantata.

Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, apara, mantuieste si pazeste pe robul tau(numele) de tot raul si necazul, de toate bolile si durerile, de toate farmecele, vrajitoriile si blestemele ca intreg si sanatos sa fie robul Tau. Amin.

Bucura-te, usa mantuirii.

Bucura-te, datatoarea darului celui Dumnezeiesc.

Bucura-te, camara nuntii celei fara de samanta.

Bucura-te, lauda cea de cinste a preotilor celor cuviosi.

Bucura-te, prin care cad vrajmasii.

Bucura-te mantuirea sufletului meu.

Bucura-te Mireasa pururea Fecioara .

Data-i robului tau Preamarita, tare ingradire, aceasta scapandu-l de toate primejdiile, cu dumnezeiestile lucrari si nebiruit de vrajmasi pazindu-l si care striga catre tine cu credinta. Taria, puterea si cuvioasa mea bucurie este Fiul Tau si Domnul ca un bun si milostiv.

Ca si cu o cinstita coroana cu braul tau, robul tau cu buna credinta luminat fiind, incununat cu dumnezeiasca ta marire, sa-l mantuiesti ca pe un milostiv. Incinge pe robul tau intarindu-l asupra vrajmasilor, ca sa lupte nebiruit contra patimilor celor ce-l muncesc si nepatimire biruitoare daruindu-i ca pururea sa te mareasca pe tine si pe Fiul tau si sa strige: Iisuse, mantuieste-ma pe mine pacatosul ca un milostiv.

Nasterea fara stricaciune si feciorie, numai tu ai avut preabinecuvantata si incingerea de mantuire ai daruit oamenilor, braul tau cel sfant, care pana acum a ramas nestricat dumnezeiasca Mireasa, prin care robul tau ia de la Dumnezeul nostru mare mila. Cei intre sfinti parintii nostri mari dascali si ierarhi ai lumii: Vasile cel mare, Grigore Teologul si Ioan Gura de Aur, Atanasie si Chiril si toti Sfintii Apostoli si intaiul mucenic Stefan; Sfintilor mucenici Gheorghe, Teodor Tiron, teodor Stratilat, Dumitru si toti sfintii mucenici si mucenice; Sfinte Ioane, proorocule si Inaintemergatorule, botezatorul lui Iisus Hristos; sfintii prooroci: Moise, Avraam, Ilie, Elisei, si toti sfintii apostoli si mucenici rugati-va Domnului, pentru viata, pacea, sanatatea, buna norocire si iertarea pacatelor robului lui Dumnezeu, pentru apararea si mantuirea lui si sa-l pazeasca de tot raul si necazul, de toate bolile si durerile, de toate farmecele si vrajitoriile. Inima se indoieste, atingandu-se cu calduroasa credinta de braul Fecioarei, incingandu-se cu putere nebiruita impotriva patimilor necurate si a vrajmasilor fara trupuri, nevatamat ramanand in veci. Braul tau, intru bucuria inimii cu cinste toti sa-l purtam, care este spre ajutor tuturor credinciosilor de Dumnezeu Nascatoare. Celor bolnavi da vindecare, celor ce aluneca intarire, celor lenesi, imbarbatare, carmuire celor ce inoata, celor rataciti intoarcere.

Curata Fecioara, Dumnezeiescul dar al prea cinstitului tau brau, da-l tuturor celor ce cu credinta il purtam si-l sarutam cu dragoste in veci.

Sfintilor, tamaduitori fara de arginti si de minuni facatori, Cosma si damian, Chir si Ioan, Pantelimon, Ermolae, Samson, Diomid, Mochie, Anichit, Talaleu, Trifon si Ana, tu cuvioase parinte Nicolae, impreuna cu arhiereul Ioan Gura de Aur, rugati-va Domnului pentru viata, sanatatea, buna norocire si iertarea pacatelor robului lui Dumnezeu si pentru ca Bunul Dumnezeu sa-l pazeasca de tot raul ca intreg si sanatos sa petreaca in veci.

Sfintii Evanghelisti: Matei, Marcu, Luca, Ioan, arhanghelii Mihail si Gavriil, Serafimii si heruvimii cu 318 sfinti parinti de la Niceea si toti sfintii pomeniti in Sfanta noastra Biserica, rugati-va Domnului pentru sanatatea, viata, pacea, buna norocire si iertarea pacatelor robului lui Dumnezeu si pentru ca Bunul Dumnezeu sa-l apere si mantuiasca de tot raul, necazurile, de toate bolile si durerile, de tot blestemul si de toata vrajitoria si cu totul sanatos si intreg sa fie in veci. Amin. Te blestem pe tine diavole cu puterea Sfintei Cruci, cu Fecioara Maria si Sfanta Treime, cu toate fecioarele martire si cu toti sfintii ingeri sezatori pe cele noua tronuri in jurul Tronului Tatalui ceresc si cu toti sfintii pomeniti in caest brau, ca sa nu ai nici o putere asupra robului lui Dumnezeu, cu nici un fel din vicleniile tale. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

De inselatoria dragostei, a patimilor si de vrajmasul ce-l ispiteste cu greutatea pacatelor si de cumplita lene de robire degraba sa izbavesti pe robul Tau mult milostiva Fecioara Maria, care cu credinta alearga la Tine, ca singura aparatoare si mangaietoare in veci. Amin.

Doamne miluiese(de trei ori).

Marire….

Aparatoare Doamna, multumiri pentru biruinta, aducem Tie, noi robii Tai, ca ceea ce ai stapanire nebiruita slobozeste-ne din toate nevoile, ca sa strigam Tie: Bucura-te, Mireasa, pururea Fecioara.

Si acum…Prea cinstitul Tau brau ce a cuprins pantecele tau, cel de Dumnezeu primitor, este cetatii tale, tarie nebiruita si vestire de bunatati neimputinata.

Nadejdea mea este Tatal, scaparea mea este Fiul si acoperamantul meu este Sfantul Duh, Treime Sfanta, Marire Tie.

Stapana, primeste rugaciunile noastre si ne miluieste de toata nevoia si intristarea.

Preasfanta Treime, marire Tie. Amin

Reclame
Acest articol a fost publicat în Rugaciuni catre Maica Domnului. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

30 de răspunsuri la RUGACIUNE TIMP DE 9 ZILE CATRE MAICUTA DOMNULUI

 1. G A zice:

  Buna ziua se poate citi si fara spovedanie?

  Apreciază

 2. G A zice:

  Mersi. Cind sa plec la biserica intervine cite ceva perd multi bani numai ghinion

  Apreciază

  • Elena zice:

   Sa spui mereu in gand rugaciunea aceasta : Doamne Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu ,miluieste-ma pe mine pacatoasa/pacatosul.Vei vedea ca dupa o vreme ghinioanele vor disparea.Citeste Acatistul Maicii Domnului,zilnic,vei vedea cum viata ta se va schimba.Doamne ajuta!

   Apreciază

  • Guraliu zice:

   ISSUSE HRISTOASE ,FIUL LUI dUMNEZEU MANTAUIESTE MA PE MINE PACATOASA SI AI IN GRIJA TA COPII GINERII SI NEPOTII MEI AFLATI DEPARTE DE MINE Amin!!

   Apreciază

 3. Viorela zice:

  Laudat sa fie Domnul!
  Imi permit sa adaug ceva…scuze!
  Am inteles si SIMTIT!!! ca ajuta enorm daca citesti Paraclisul Maici Domnului si Acatistele Ei cu luminare si ingenunchi (daca este posibil!).
  De extreme de mare ajutor este sa citesti o catisma pe zi din Psaltirea Maicii Domnului. Intimplator am aflat ca exista searching pe Internet…
  Toate rugaciunile ajuta DACA sint facute avind spovedanie/impartasanie si acceptul duhovnicului tau, de la care ceri binecuvintare pentru orice activitate legata de rugaciuni/post etc. si planurile tale.
  Maica Domnului FACE MINUNI…trebuie sa incercam sa fim, cit de mult putem, pregatiti in mare RESPECT si ADORATIE, pornite din suflet/minte/inima..si de multe ori lacrimile vin singure pe fata.
  Din experienta pot afirma ca Maica Domnului face posibile lucruri care intial par imposibile…deci minuni!
  Drumul spre Domnul si Maica Lui, siguranta ca rugaciunile ne sint ascultate, totul, presupune un effort de vointa/timp/rabdare/incredere/speranta! ENORM.
  DAR… nimic nu este mai frumos, mai innaltator, decit sa intelegi ca Maica Sfinta este cu tine si face totul pentru tine!!!
  MULTUMESC Maica Sfinta pentru minunile facute pentru mine!
  Te voi venera/adora toata viata mea. Amin
  Domnul si Maica Lui sa fie cu noi toti!

  Apreciat de 1 persoană

  • Elena zice:

   Doamne ajuta,Viorela!
   Asa este ,Maicuta Domnului ne sare repede in ajutor daca o chemam.Nu conteaza cum ne rugam ,ce rugaciuni spunem…doar sa fie din suflet si cu credinta .
   Te imbratisez mult !
   Iti multumesc mult pentru ca esti alaturi de noi pe pagina.Maicuta Domnului sa te ocroteasca !

   Apreciază

 4. G A zice:

  Va multumesc sunteti dragute am sa incep sa citesc paraclisul de azi va sarut

  Apreciază

 5. stela zice:

  Un blog minunat.Astept cu nerabdare toate articolele noi.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Anonim zice:

  Maica Domnului ajutama si pe mine pacatoasa scoatema din toate durerile ,si aparamade vrasmasii vazuti si nevazuti Amin !!

  Apreciază

 7. Reblogged this on ingerii crestini and commented:
  Pentru voi dragi ingerasi, si pentru sufletelul vostru.

  Apreciază

 8. Anonim zice:

  Doamne, eu si familia mea de aproape 2 ani, trecem prin atatea necazuri de parca nu se mai termina.

  Apreciază

 9. Doamne ajutama pe mine si familia mea ca de 2 ani numai necazuri avem si pierderi de bani.

  Apreciat de 1 persoană

 10. Anonim zice:

  Mulțumesc Maica Domnului, pentru sănătate, fericire și iertare, păcatelor. Tu ai avut mereu grijă mine și familia mea. Îți mulțumesc.

  Apreciază

 11. Irina zice:

  Îi mulțumesc Maicii Domnului pt ca mi-a ascultat rugăciunile întotdeauna! O simt in permanenta alaturi de mine.Credeți doar și veti vedea rezultatul! Doamne-ajută!

  Apreciat de 1 persoană

 12. ghirasin zice:

  MAICUTA SFANTA ,,…MA ROG TIE SI BUNULUI DUMNEZEU MA ROG DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU PENTRU IERTARE PACATELOR MELE GHIRASIN TE ROG MAICUTA SFANTA ROAGATE PENTRU POPORUL ROMAN PUS LA GREA INCERCARE IN ACESTE ZILE DE PE URMA INDEPARTEAZA VRASMASII DIN JURUL TARII PROTEJEZA ROMANIA POPORUL ROMAN ORI ONDE SAR AFLA BASARABIA SI BUCOVINA DE NORD VOVODINA SI VALEA TIMOCULUI ,,,…INDEPARTEZA SATANA ROSIE DE LA RASARIT DE PAMANTURILE SFINTE ROMANESTI LASATE BUNUL DUMNEZEU TATAL POPORULUI DAC ROMAN ,,…. FATI MILA DE NOI PACATOSII ROAGATE PENTRU IERTAREA PACATELOR NOASTRE MAICUTA SFANTA ROAGA PE FIIUL TAU SA PROTEJEZE PAMANTUL ROMANESC CACI POPORUL ROMAN SCALDAT IN PACATE ISI VA INTOARCE FATA LA CREDINTA BISERICA SI CARTEA SFANTA ,,,BIBLEA ,,,,,….. BUNUL DUMNEZEU SA FIE CU POPORUL ROMAN AMIN.

  Apreciază

 13. Anonim zice:

  Maicuta Domnului te rog ajutama imi mai. trebuie 350 lei ajutama

  Apreciază

 14. Anonim zice:

  MAICUTA SFINTA ,MAICA LUI ISUS HRISTOS ,MILUESTE-MA PE MINE PACATOASA .AJUTA-MA MAICA SFINTA SA MA FAC BINE .AMIN,AMIN,AMIN.

  Apreciază

 15. Niculina zice:

  Doamne ajuta pe mine si familia mea. Trecem prin necazuri mari. Însănătoșire fetei mele Măicuță Sfântă, te rugăm! În numele Tatălui și a Fiului și a Sfântului Duh Amin!

  Apreciază

 16. Niculina zice:

  Doamne Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu ,miluieste-ma pe mine pacatoasa! Doamne ajuta familiei mele ! sanatate fetei mele ! Amin !

  Apreciază

 17. Ghita Lidia zice:

  Doamne ajută iartane că suntem păcătoși ai grija de familia mea că sunt în străinătate lucrez pentru familie și să mă ți sănătoasă. Doamne ajută. Amin.

  Apreciază

 18. elena zice:

  Pt obtinerea permisului auto ce ruga
  ciuni ajuta?

  Apreciază

 19. Anonim zice:

  S-a ma ertati fratilo.
  Vreau sa va spun ca acesta nu este scris drept :”Braul Maicii Domnului” , cine nu are Sf. Carte ,nu poate sa stie ….. ?
  Asadar va rugam frumos fratilo…..!
  Specifico eu am aceasta Sf. Carte si stiu ce e scris in Sf.Carte si ce e scris mai sus .

  Apreciază

 20. popazoglu zice:

  Maică de Dumnezeu in fiecare dimineață si seară citesc paraclisul Maicii Domnului si Braul Maicii Domnului canon de rugăciune pentru bolnav mă rog sf.mucenic Efrem,Ioan rusu,sf.Luca din Crimeea,sf.Nectarie,sf.Arsenie Boca. Nu mă laud dar cu lacrimi pt fiica Maria bolnavă.Nu

  Apreciază

 21. popazoglu zice:

  Maică de Dumnezeu in fiecare dimineață si seară citesc paraclisul Maicii Domnului si Braul Maicii Domnului canon de rugăciune pentru bolnav mă rog sf.mucenic Efrem,Ioan rusu,sf.Luca din Crimeea,sf.Nectarie,sf.Arsenie Boca. Nu mă laud dar cu lacrimi pt fiica Maria bolnavă.Nu

  Apreciază

 22. Anonim zice:

  Sfinta Maria maica lui Dumnezeu te rog fii maica copiilor mei

  Apreciază

 23. Gabriela zice:

  Paraclisele Maici Domnului si Acatistul face f.mari minuni.Eu am citit doar douá sáptámini si a doua zi dupá Pogorirea Sfintului Duh l-am visat pe Isus venind cu dorinta mea.Cred cu adevárat cá e printre noi toti.rugativà din suflet .Amin.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s