Rugăciune la icoana Maicii Domnului (din Vladimir)

icoana_maicii_domnului_vladimirskaia

Rugăciune la icoana Maicii Domnului (din Vladimir)

O, Preaminunată Ocrotitoare cerească a întregii Ortodoxii, primeşte şi razele gândurilor noastre pe care le îndreptăm cu smerenie către Tine. Păzeşte-ne pe noi de vrăjmaşii văzuţi şi nevăzuţi şi abate norul mâniei lor dinspre noi, ca întru pace să-Ţi dăruim curgerea rugăciunii noastre. Pe scaunul slavei cereşti ai fost aşezată de Cel Căruia Te-ai făcut Scaun preaînalt a toată desăvârşirea.

De acolo veghezi ca O Împărăteasă asupra poporului Tău şi pe îngeri îi trimiţi, ca să păzească pe robii Tăi de toată vătămarea protivnicilor noştri. Sub lumina privirii Tale iubitoare de Maică ajută-ne să punem începutul cel bun al pocăinţei şi să învăţăm şi noi alfabetul virtuţilor. Pe cei din primejdii îi acoperă cu darul Tău, pe cei întristaţi îi povăţuieşte la limanul păcii dumnezeieşti şi pe noi, pe toţi, ne întăreşte întru mărturisirea dreptei credinţe prin cuvânt, dar mai ales prin faptele cele bune izvorâte dintr-o inimă smerită şi iubitoare.

Cu sabia rugăciunii Tale taie toate gândurile patimilor noastre şi tulburarea furtunii ispitelor de pe marea vieţii o potoleşte, ca întru pace să petreacă robii Tăi în toate zilele în aşteptarea Împărăţiei celei cereşti. Zdrobeşte sub picioarele gândurilor noastre smerite pe vrăjmaşii care caută să ne prăbuşească în prăpastia răutăţii. Ridicând mâinile Tale la rugăciune dobândeşte pentru noi surparea gândurilor întunecate şi străluceşte mintea noastră cu lumina Soarelui înţelepciunii.
Nu avem pocăinţa cea mântuitoare şi nici nu ştim a ne ruga pentru a atrage asupra noastră mila Stăpânului, dar nu ne lăsa pe noi, Maică preacinstită, ci cu însăşi cheia rugăciunii Tale descuie-ne uşa milei dumnezeieşti. Împacă viaţa noastră şi în ceasul sfârşitului vieţii noastre pământeşti să ne întâmpini cu faţă luminoasă şi cu nădejdea mântuirii, alungând de la noi toată frica, spre a te lăuda cu bucurie în vecii vecilor. Amin.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Rugaciuni catre Maica Domnului. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Rugăciune la icoana Maicii Domnului (din Vladimir)

 1. Aliona G zice:

  Se face 9 zile la rind si in fiecare zi se aprinde o luminare alba. In a 9zi pubicati rugaciunea.

  Apreciază

 2. Aliona G zice:

  Se pune 3 dorinte una de bani si 2 imposibile. Maica iubita Sfinta Fecioara din Juquila Fecioara a sperantei noastre, iarta, mi pacatele pentru ca sunt multe, viata noastra eata ferestene de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luato razna nu ne abandona Maica iubita protezeaja pelerinii fii alaturi de noi in toate drumurile noastre acoperai cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si piinea care lea fost

  Apreciază

 3. Aliona G zice:

  Furata. DALEO inapoi fii linga noi toata viata noastra si elibereazane de orice tip de pacat Amen multumesc Fecioara din Juquila pentru toate favorurile primite Amen se spune de 9 ori bucurate Marie bucutate Marie cea plina de har Domnul este cu tine binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui tau Isus Sfinta Marie Maica lui Dumnezeu pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre amen

  Apreciază

 4. Aliona G zice:

  Roagate pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre amen

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s