Maica Domnului s-a arătat unei femei oarbe

icoana_maicii_domnului_din_georgia

În 17 iulie 1995, Rozalia (sau Roszika) Marian – care era nevăzătoare – a avut această vedenie minunată a Sfintei Fecioare Maria. Deși era fără văz, a putut-o zări pe Maica Domnului, Fecioara încredințându-i un mesaj pentru semenii săi și biecuvântând apa fântânii din ograda familiei Marian.

La puțin timp, fântâna a început să-și arate puterile. Oamenii care se spălau cu apa din ea au început să se vindece miraculos. Au fost semnalate cazuri de orbire ce s-au vindecat, însă nu și Rozalia Marian. De asemenea, s-au vindecat și persoane care sufereau de cancer, boli de piele, paralizii sau afecțiuni mai mărunte.

Mai mult decât atât, mulți dintre cei care veneau să bea apă din fântână, dacă erau șomeri, reușeau să obțină slujbe. Puterile fântânii s-au arătat și în ceea ce privește întregul sat. În anii de secetă, deasupra pământurilor satului ploua exact când era nevoie și cât trebuia, iar dacă satele din jur au suferit în urma inundațiilor, locuitorii din Seuca au fost apărați.

Cel mai important mesaj pe care l-a transmis însă Maica Domnului, prin vedenia Rozaliei Marian a fost aceasta: „Maica Domnului ne sfătuiește să mergem la biserică şi să formăm un grup de rugăciune, format din 7 catolici şi 7 ortodocşi, pentru iertarea păcatelor şi întoarcerea la credinţă a celor rătăciţi. «Dragi copii, căutaţi-L pe Fiul meu cel Sfânt. Rugaţi-vă zi si noapte, veniţi dragi copii, veniţi aici, multe haruri veţi primi, nu vă temeţi, Satana nu vă poate face nimic dacă sunteţi înarmaţi cu arma rugăciunii»”.

Nu întâmplător a primit, se pare, Maica Rozalia acest mesaj. Satul Seuca, situat în apropiere de Târnoveni, este unul în care trăiesc laolaltă creștini ortodocși, catolici, unitarieni și protestanți. „Am venit aici să împac cele două mari biserici”, i-ar fi spus Maica Domnului femeii din Seuca, potrivit antenasatelor.ro.

Din 1995 până în 2011, când Rozalia a încetat din viață, Maica Domnului i s-a arătat și de trei ori pe an. În 1999, Maica Sfântă însăși i-a ales pe cei trei prelați sub privegherea căreia vizionara își transmitea mesajele: un preot greco-catolic român, un preot catolic maghiar și un călugăr franciscan maghiar.

Rozalia Marian vorbea despre iubire și înțelegere între religii, etnii și oameni, chiar în biserica romano-catolică, în fiecare duminică, după săvârșirea Sfintei Liturghii.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Minunile Maicii Domnului. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Maica Domnului s-a arătat unei femei oarbe

  1. tranca mariana zice:

    Cuvintul vizionar este comunist iar minuni nu se fac la fintinile satenilor ci la
    biserici sau manastiri unde ne putem si trebuie sa ne inchinam si sa primim Sfintele Taine.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s