Rugăciune către Maica Domnului a Sfântului Antim Ivireanu

icoana_maicii_domnului_din_georgia2

Rugăciune către Maica Domnului a Sfântului Antim Ivireanu

Stăpână de Dumnezeu Născătoare, împărăteasa cerului și a pământului, cinstea și slava creștinilor, ceea ce ești mai înaltă decât cerurile și mai curată decât soarele, Fecioară prealăudată, nădejdea celor păcătoși și liniștea celor loviți de valurile vieții, caută asupra poporului tău, vezi moștenirea ta, nu ne lăsa pe noi, păcătoșii, ci ne păzește și ne scapă de vicleșugurile diavolului, că ne-au împresurat întristările, nevoile și răutățile. Dă-ne mână de ajutor, Fecioară, că pierim. Îndură-te de noi, că pe tine te avem ajutătoare și la tine nădăjduim să-L îmblânzești pe Fiul tău cu rugăciunile tale preaputernice și nebiruite, ca să-Și întoarcă spre noi mila Sa cea bogată. Și pe toți să ne învrednicească a ne
păstra viața cinstită și fără de prihană, pentru ca noi cu o gură și cu o inimă pe El pururea să-L mărim, iar ție să-ți zicem: „Bucură-te, ceea ce ești plină de har, Domnul este cu tine!”. Amin.

Acest articol a fost publicat în Rugaciuni catre Maica Domnului. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Rugăciune către Maica Domnului a Sfântului Antim Ivireanu

 1. M-am rugat la maica domnului cat am putut eu si fara rezultat, am cerut sa am forta de a merge mai departe, nu am primit nici un raspuns, dimpotriva necazurile curg peste mine in cascada.
  am citit si eu ca orice om disperat si dornic sa afle raspunsuri pentru iesirea din situatii pe care sincer si fara lipsa de modestie va spun ca nu le merit, dupa mult studiu cum va spuneam ajung la conculzia ca ,, maica domnului ajuta doar in problemele legate de mantuire, adica te ajuta sa te mantuiesti ;; dar ce ne facem cu faptul ca nu mai putem duce viata ? daca ne gandim sa ne-o curmam ca sa scapam de suferinta? unde este ajutorul maicii domnlului?.Mare minciuna,,pacaleala pentru cei care viata este un chin .

  Apreciază

  • Elena zice:

   Buna ziua!

   Din mesaju d-voastra am inteles ca treceti prin momente grele si v-ati pus toata speranta in Maica Domnului.Va spun din proprie experienta :cine alearga la Maica Domnului nu iese neajutat.
   Stiu ca doriti ca ajutorul sa vina acum,dar ajutorul vine cand doreste Dumnezeu.
   Nu Dumnezeu ne slujeste pe noi ,ci noi pe El.
   Rugati-va sincer din toata inima la Maica Domnului ca sa se faca voia Domnului si nu voia d-voastra.
   De multe ori voia noastra nu este dupa voia lui Dumnezeu. E drept… suferim, dar mai tarziu Domnul ne va arata (cand vom fi noi pregatiti cu adevarat sa intelegem) de ce nu ne-a indeplinit o astfel de cerere…
   Faptul ca scrieti pe acest blog dovedeste ca Il iubiti pe Dumnezeu si pe Maica Domnului.Sunteti suparat acum si simtiti ca nu mai faceti fata ,dar va rog sa mai rezistati!
   Dumnezeu ne da examene in fiecare zi ca sa ne testeze iubirea fata de El.Stiu si simt ca veti trece cu brio si acest examen.
   Aveti nevoie sa discutati cu cineva care sa va indrume ce sa faceti , va rog din suflet sa mergeti la un preot.O sa vedeti schimbarea!

   Maica Domnului va iubeste mult si mijloceste pentru d-voastra inaintea lui Dumnezeu ! Sa nu va indoiti de asta niciodata!!!!!!!

   Sa aveti in permanenta candela aprinsa inaintea icoanei Maicii Domnului si sa cititi zilnic Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului.

   Parintele Ilie Cleopa spunea :”Rbdare,rabdare,rabdare .Nu pana la prasit ,ci pana la sfarsit! ”

   Va rog sa cititi sectiunea „Minunile Maicii Domnului „de pe acest blog,minunile Maicii Domnului vorbesc exact ce as dori sa va transmit acum,dar poate nu reusesc.

   Sa fiti curajos si puternic!Nu va lasati doborat oricat de greu ar fi!Rasplata va veni si va fi mare.

   Va scriu din vorbele Sfantului Teofan Zavoratul:

   „Indiferent de porţi soarta amară a tuturor, ori suferinţele şi necazurile personale, rabdă-le cu inima împăcată, primindu-le cu recunoştinţă din mâinile Domnului, ca pe un leac împotriva păcatelor, ori ca pe o cheie care deschide uşa în Împărăţia Cerească. Nu cîrti, nu invidia pe altul şi nu te lăsa pradă tînguirii zadarnice. Căci aşa se întîmplă în nenorocire: unul începe să se tînguiască şi să cîrtească, altul se pierde de tot cu firea şi cade în deznădejde, iar altul se cufundă în necazul său şi doar suferă, fără a se mişca cu mintea şi fără să-şi înalţe suferinţa inimii spre Dumnezeu. Toţi aceştia nu se folosesc cum se cuvine de crucile care le sînt trimise şi pierd, astfel, momentul prielnic şi ziua mîntuirii.”

   Maicuta Domnului va iubeste !

   Apreciază

  • Doamne ajuta daca nu ai primit nimic inseamna ca rugacunea ai spuso cu un scop anume si daca ai greutati asta sa nu te intristeze acestea sint ispite preotul ma invatat atunci cind ai ispite sa ceri ajutor la Maica Domnului mie mult bine si mult ma ajutat
   MULTUMESC MAICUTA SFANTA

   Apreciază

 2. Mihaela Frincu zice:

  Drags Valerica,
  Mai intai de toate trebuie sa Te spovedesti sincer la preot ,astfel ruga ta va putea sa strabata cerul Si sa fie implinita.
  Preotul dezleaga tot ce aude, Ai curaj spune tot Si astfel Vei primi ajutor.
  Dk Poti mergi la maslu unde se citesc Moliftele sf Vasile insa pentru effect maxim posteste in vinerea aceea.-9 vineri la rind-sa mergi la maslu.
  Abia de la a4-5 a vinere rezultatul se va contura visibil.
  Incearca Si mare Bucurie cei avea.
  Maica Domnului pe nimeni nu Lasa la greu INSA trebuie sa Te spovedesti sincer,sa postesti ,sa mergi duminica la liturghia spre a fi ajutat din toate partile.
  Scrie-mi doua -trei rinduri dk vrei;voi raspunde cu drag.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Alexa zice:

  Salut eu tot am probleme perd multi bani nu am folos din ei am 31 de ani. SI NU AM NICI CASA NICI MASA nustiu ce sa mai fac

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s