1 Mai – Cinstirea Icoanei Maicii Domnului,, Bucurie Neașteptată

FB_IMG_1588279552804

1 Mai – Cinstirea Icoanei Maicii Domnului,, Bucurie Neașteptată”

Rugăciune la icoana Maicii Domnului „Bucurie Neașteptată”

O, Preasfântă Fecioară, primește această rugăciune de la nevrednicii robii Tăi și roagă-L pe Fiul Tău și Dumnezeul nostru ca și nouă tuturor, celor ce ne închinăm cu credință și cu umilință înaintea icoanelor Tale, să ne dăruiască bucurie neașteptată după trebuința fiecăruia.

Păzește în bunătate pe cei ce până la sfârșitul lor viețuiesc în dreapta credință! Pe cei răi fă-i buni! Pe cei rătăciți întoarce-i pe calea cea dreaptă! Căsniciile în dragoste și unire le păzește! Pe soții care se află în dușmănie și despărțire împacă-i! Unește-i unul cu altul și pune-le lor dragoste nestricată! Maicilor născătoare de fii dăruiește-le grabnică dezlegare! Pe prunci crește-i! Pe tineri înțelepțește-i și deschide-le mintea spre primirea învățăturilor folositoare, povățuiește-i spre frica de Dumnezeu! Pe cei de un sânge, prin pace și dragoste izbăvește-i de ceartă și de vrăjmășii!

Fii toiag bătrâneților!

De moartea cea fără de veste și fără de pocăință pe toți izbăvește-ne și ne dăruiește nouă tuturor sfârșit creștinesc vieții noastre, fără durere, în pace și răspuns bun la Înfricoșătoarea Judecată a Lui Hristos! Pe cei mutați din viață, în credință și pocăință, fă-i să locuiască împreună cu Îngerii și cu toți Sfinții! Roagă-L pe Fiul Tău, pentru cei ce s-au sfârșit de moarte năpraznică, să le fie milostiv!

Pentru toți cei răposați fără să aibă rudenii care să roage pe Fiul tău pentru odihna lor, singură fii neîncetată și caldă rugătoare, ca toți, în Cer și pe pământ, să te cunoască ca pe o sprijinitoare neînfruntată a neamului creștinesc și cunoscându-te, să te slăvească pe tine și prin tine pe Fiul tău, cu Cel fără-de-început al Său Părinte și cu Preasfântul și de Viață Făcătorul Duh, acum și pururea și în vecii vecilor! Amin.

 

Acest articol a fost publicat în Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la 1 Mai – Cinstirea Icoanei Maicii Domnului,, Bucurie Neașteptată

  1. Viorela zice:

    Maica Preasfinta ajuta ne si scapa ne de toate necazurile noastre si ne du Tu la ziua cind vom fi sanatosi si linistiti in fiecare clipa din viata noastra pina la adinci batrinete. Amin
    Preasfinta Maica si Fecioara te voi adora/venera toata viata mea. Amin

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s