Despre mine

MOTTO « Plecăciune ie căreia i s-a făcut mare har ; Domnul este cu tine,binecuvântată eti tu între femei… 

 

De ce o pagina dedicata Maicii Domnului?

Doresc sa-i multumesc Maicutei Domnului pentru  ajutorul acordat ,pentru ca mi-a fost alaturi in cele mai grele clipe.

Din tot sufletul  doresc ca toti cei care viziteaza aceasta pagina sa nu isi piarda niciodata speranta,oricat de greu le-ar fi ,orice problema ar avea si chiar daca situatia pare fara iesire.Am fost  de multe ori in aceasta situatie.Sa aveti credinta si speranta in Dumnezeu si in Maica Domnului .E tot ce trebuie sa faceti.

Rugati-va cu credinta la Maica Domnului si  nu veti ramane fara raspuns.Atunci cand esti trist ,incarcat de ganduri si probleme,  vorbeste cu Maicuta Domnului ,te va asculta si te va ajuta.Te vei simti diferit,vei simti ca langa tine este cineva care  te ajuta si te asculta.

“Toate rugaciunile Maicii Domnului sunt pentru sufletele intristate, pentru sufletele deznadajduite, cele care nu pot purta povara greutatii, care sunt rupte in doua, sunt cu inimile frante…”

Nu uita sa imparti  cu Ea bucuriile tale si sa-i multumesti .

De fiecare data cand va veti ruga Maicii Domnului sa stiti ca rugaciunea va este ascultata.

Iti multumesc din suflet Maicuta Domnului!

Va multumesc mult pentru ca ati vizitat aceasta pagina.

cu drag,

oana

adresa blogului meu :

http://www.preasfantafecioaramaria.wordpress.com

146 de răspunsuri la Despre mine

  1. Marius Goanta zice:

    Buna ziua stimata doamna Oana,
    Apreciez cu toata inima mea, acest blog, prin compozitia lui si mesajul pe care il trimite.
    Cu daruirea pe care o aveti, tine-ti viie flacara pura si nestinsa a credintei.
    De ce va scriu? Cu ceva timp in urma, am trecut prin clipe si momente de o durere si dramatism fara comparatie. Sotia mea a luptat timp de 14 luni cu cancerul. Din pacate, nu a rezistat bolii. Va pot spune ca asa cum suntem noi oamenii, de multe ori, numai la necaz ne apropiem mai mult catre credinta sfanta si catre adevarata lume crestina. Nu am cuvinte, sau cele pe care le am, mi-ar frica sa le folosesc acum, sa nu distorsionez profunzimea sentimentelor sau credinta pe care le-am adunat prin simtirile traite in jurul altarelor, sau a sfintelor icoane in ultima perioada de timp, cu ajutorul sau in preajma multor preoti.
    Am nevoie de ajutorul dumneavoastra!
    Poate m-am inselat, poate memoria imi joaca feste, poate Divinitatea a trimis catre mine un anumit fel de mesaj ….. nu stiu …..
    Cert este ca in mintea mea, acum, dupa ce am inceput sa imi revin dupa trauma prin care am trecut o perioada in doi (eu si sotia mea), iar apoi singur, am vazut o icoana.
    O icoana pe care am cautat-o dupa un timp, cu disperarea sa o gasesc pe net si nu o gasesc.
    O icoana la care ma rugam in minte in fiecare zi, si de cate ori aveam ocazia dea lungul zilei.
    O icoana (probabil cu Maica Domnului), o combinatie intre Maica Domnului „Tanguirea” si Maica Domnului „Calugarita”.
    O icoana pictata in acelasi fel (nu in stil stilizat), cu Maica Domnului privind tot spre dreapta, asa cum este in cele doua icoane, numai ca, rugandu-se, avand in fata o lumanare. Nu mai tin minte daca lumanarea era tinuta in mana sau daca lumanarea era sprijinita de ceva ….
    Va rog din tot sufletul meu, daca cumva stiti de o astfel de icoana …. dati-mi de veste.
    Poate nu era Maica Domnului in icoana la care ma rugam mental …… nu stiu … dar va rog, daca puteti, ajutati-ma. Vreau sa dau de aceasta icoana daca ea exista.
    O sfanta rugandu-se cu mainile impreunate in fata unei lumanari …..
    Astept un raspuns, cu mare speranta, pe adresa mea de email.
    Cu consideratie,
    Marius Goanta

    Apreciază

  2. balazs iosif zice:

    draga oana sati dea bunul si dragul dumnezeutot ce e mai frumos si pur,pe acest pamint.sa crezi in treimea sfinta roagate ne incetat maici domnului , domnului si dumnezeului nostruiisus hristos,tatalui ceressc,ingerilor si arhanghelilor. sa ai sarbatori linistite si pline de bucurie duhovniceasca. eu am 64 de ani si marog pentru toti romini si nunumai.doamne ajuta.

    Apreciază

  3. Ioana zice:

    Rugati-va pentru mine… Sa scap dintr-un mare necaz din care simt ca nu mai pot iesi…
    Un adevarat labirint sufletesc….

    Apreciază

    • Elena zice:

      Ioana, iti sunt alaturi si ma voi ruga pentru tine,dar iti spun din experienta ca cea mai puternica rugaciune este cea pe care o faci tu catre Maicuta Domnului.
      Citeste dimineata un Acatist catre Maicuta Domnului ,iar seara la 12 noaptea sa citesti Paraclisul Maicutei Domnului.Sa ai aprinsa mereu o candela la o icoana a Maicii Domnului ,sa tii post miercurea si vinerea.Sa te spovedesti.
      Roaga-te la Maicuta Domnului mereu ,in fiecare clipa si spune asa in gand : „Maicuta Domnului mantuieste-ma pe mine pacatoasa !”
      Vorbeste cu Maicuta Domnului si spune-i necazul tau.
      Roag-o sa rezolve necazul precum doreste Ea.
      Oricat ar dura nu iti pierde speranta,poate dura o zi sau poate luni de zile pana cand Maicuta iti va raspunde.
      Nu iti pierde credinta si nadejdea!
      Duhurile rele asta si vor, sa te faca sa-ti pierzi nadejdea in Dumnezeu si in Maica Domnului .

      Maicuta Domnului sa te acopere cu dragostea Ei !

      Apreciază

  4. Andreea zice:

    Doamne ajuta!
    Domnule Marius Goanta, poate ca este nevoie sa pictati chiar dumneavoastra aceasta imagine mentala la care v-ati rugat! Doamne ajuta!

    Apreciază

  5. Valentin Dorneanu zice:

    mă bucur foarte mult că am găsit acest blog.
    Doamne Ajută! Maica Domnului să vă dea o viață binecuvântată!

    Apreciază

  6. Viorela zice:

    Buna ziua,
    Ma bucur mult ca am descoperit acest minunat site inchinat Maicii Domnului.
    Felicitari si toata aprecierea pentru efortul minunat depus aici. Maica Domnului si Domnul Iisus ei sa ne aiba in grija Lor in fiecare clipa din vietile noastre. Am o mare durere sufleteasca, imi doresc o schimbare in bine a situatiei mele mai mult decit nefericite si citesc zilnic Paraclisul si Acatistul Maicii Domnului.
    Maica Sfinta te rog ajuta-ma sa imi gasesc linistea sufletului, sa traiesc crestineste, izbaveste-ma de vrajmasii mei R si M care fac farmece, si scoate-ma de aici. Ajuta-mi sa simt ca traiesc in lumea asta. Sa imi fie bine mie si motanelului dat de Ei ca un mare dar, o alinare a sufletului meu mai mult decit nefericit si zbuciumat. Amin.
    Cu consideratie,
    Viorela (California)

    Apreciază

  7. ALINA zice:

    Buna ziua sa ma scuzati dar cum se citeste paraclisul maicii domnului trebue citit numai de preot nu inteleg o zi reusita va doresc

    Apreciază

    • Elena zice:

      Buna Alina,
      Paraclisul Maicii Domnului poate fi citit de orice credincios ,este o rugaciune inchinata Maicutei Domnului.Paraclisul si orice rugaciune se citeste in fata icoanei si a unei candele aprinse.Doamne ajuta!

      Apreciază

  8. ALINA zice:

    multumesc din tot sufletul

    Apreciază

  9. Viorela zice:

    Buna ziua,
    O rugaminte: Domnul Iisus, Maica Domnului, numele Sfintilor Parinti toate se scriu cu majuscule. Multumesc.
    Paraclisul Maicii Domnului se citeste seara cu o luminare aprinsa, este bine ca dimineata sa cititi Acatistul Maicii Domnului. daca puteti sta in geniunchi este si mai bine. Mintea limpede, gindul numai la rugaciune ca diavolii vor cu orice pret sa ne tulbure… Maica Domnuli este grabnic ajutatoare. Maica Fecioara te voi slavi, venera, si adora toata viata mea. MULTUMESC!!! Amin.

    Apreciază

    • Elena zice:

      Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase ,Viorela!Maicuta Domnului sa te ocroteasca !Am citit mesajult tau si mi-am reamintit toate clipele grele prin care am trecut.Privind in urma ma intreb cum am supravietuit,dar raspunsul il stiu :Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului nu m-au lasat .Fara voia lui Dumnezeu nici un fir de par nu se clinteste din capul nostru (Luca 21,18)si nimeni nu ne poate face rau daca Dumnezeu nu va ingadui;astfel,sa ne incredintam cu credinta neclintita voii lui Dumnezeu .Farmecele sau orice altceva nu au putere daca Dumnezeu nu ingaduie.Sa fii convinsa de asta. Mantuitorul nostru ne invata sa ne rugam pentru dusmani ,sa spui mereu asa „Doamne intoarce la rugaciune si la bunatate pe toti dusmanii mei ” (de 40 de ori pe zi).Cand iti este greu vorbeste cu Maicuta Domnului ,cere-i ajutorul,vei vedea puterea Ei.Maicuta Domnului sa te acopere si sa te pazeasca !

      Apreciază

  10. Maria Lera zice:

    Buna ziua sunt obosita am numai probleme si in famile si la serviciu de ce oare mise intimpla atitea si nu pot sa plec la o biserica sunt foarte ocupata am nevoe de un sfat mulumesc

    Apreciază

    • Elena zice:

      Buna ziua ,Maria.
      Imi este greu sa-ti dau un sfat ,eu insami mai am milioane de lucruri de invatat.Dar iti pot povesti din experienta mea,am fost de multe ori in situatii dificile ,chiar la ultima incercare m-am trezit complet singura.Fara prieteni,fara rude.Cautam ajutorul in jurul meu cand am realizat ce greseala faceam :nu cautam ajutorul la Dumnezu si la Maicuta Domnului.
      Uitasem sa vorbesc cu Dumnezeu ,sa ma rog ,sa ma gandesc la El ,nu doar la problemele mele.
      Am inceput sa citesc in fiecare zi Acatistul Maicutei Domnului ,iar seara Paraclisul.Sa merg Duminica la Sfanta Liturghie ,sa tamaiez prin casa ,chiar zilnic.Sa iau dimineata aghiazma .Incet incet am inceput sa stabilesc legatura cu Dumnezeu ,sa-i spun necazurile mele ,sa-i cer iertare si sa-i cer ajutorul.M-au ajutat enorm rugaciunile catre Maicuta Domului :Acatistul Bunei Vestiri ,Acatistul „Bucuria celor necajiti”.
      Stiu ca nu este timp,dar incerca sa-ti stabilesti zilnic cateva clipe in care sa te rogi.Si incerca sa vorbesti cu un preot ,cu un duhovnic ,te va sfatui ce sa faci.Sa fii curajoasa! Nu esti singura, Dumnezeu si Maicuta Domnului sunt cu tine !

      (Maria,cand ai timp te rog sa citesti pe blog , in sectiunea Minunile Maicii Domnului despre ajutorul pe care l-au primit cei care s-au rugat.Iar in sectiunea -Invataturi ale Sfintilor Parinti vei gasi multe sfaturi folositoare .)

      Apreciază

  11. Maria zice:

    da eu lucrezi si nu pot sa plec la o biserica nu am timp pentru asta dar am sa citesc seara acatiste poate ma va ajuta Macuta Domnului va multumesc mult pentru sfat

    Apreciază

  12. Viorela zice:

    Pentru Doamna Maria,
    TREBUIE sa fim increzatori si cu sperante. Dubiile nu au loc in rugaciunile noastre la Maica Domnului si oriunde. SIGUR veti reusi DACA cititi seara (sau cind puteti) rugaciuni cu sufletul si mintea taote rugaciunile.
    Maica Domnului, mijlocitoarea noastra la Domnul Iisus sa ne ajute si sa ne aiba in paza pe toti crestinii. Amin

    Apreciază

  13. Maria zice:

    Iti multumesc mult sa dea DOMNUL

    Apreciază

  14. Lucia zice:

    Dumnezeu sa va dea sanatate doamna Oana, pagina dumneavoastra este minunata!

    Apreciază

  15. HRISTOS A INVIAT eu am citit de 12 ori in 24 ore acatistul Bunei Vestiri pentru o dorinta nu este o magie mi’a spus o prietena ca nu este bine sa citesti ca ei i sa intimplat ceva rau mii frica ca trebuea sa intrb de cineva TE ROG SA’MI DAI UN SFAT

    Apreciază

    • Elena zice:

      Adevarat a Inviat!
      Am citit si eu acatistul de 12 ori intr-o singura zi ,cand am avut un mare necaz.M-a ajutat enorm si m-am linistit.A fost un mare ajutor pentru mine.
      Vreau sa va intreb ceva :credeti ca atunci cand citim rugaciuni catre Dumnezeu si Maicuta Domnului cineva se poate atinge de noi?Poate cineva sa ne mai atinga daca noi ne rugam?Poate cineva sa fie mai puternic decat Dumnezeu?
      Cred ca raspunsul il stiti si dumeavoastra deja.Nimeni si nimic !
      Acestea sunt povesti inventate de cel rau, ca sa nu ne mai rugam,stie ca prin rugaciune nu se poate atinge nimeni de noi si de aceea incerca sa bage frica in sufletele oamenilor.Pentru ca oamenii sa nu se mai roage.
      Rugaciunea e convorbirea omului cu Dumnezeu,ce rau ne poate face asta?
      Rugati-va linistita ,rugaciunea e singura arma impotriva oricarui necaz.Singura!

      Maicuta Domnului sa va ocroteasca !

      Apreciază

  16. ALINA zice:

    Hristos a inviat ! sa va dea Domnul sanatate si multa bucurie de cind am inceput sa ma rog mai mult e mai bine am visat un munte si zicea ca e al Maicutei DOMNULUI dar e un vis care nu pot s’al uit niciodata e ceva special si frumos

    Apreciază

    • Elena zice:

      Adevarat a Inviat! Maicuta Domnului sa te ocroteasca mereu! Rugaciunea sa nu o lasi niciodata ,sa faca parte din viata ta mereu.Sa te rogi zilnic Maicutei Domnului si vei vedea ajutorul Imparatesei noastre !

      Doamne ajuta!

      Apreciază

  17. Cristina zice:

    Muntele din visul Doamnei Alina ar putea fi muntele Fecioarei Maria si cand spun asta ma gandesc la muntele pe care se afla Casa Fecioarei Maria, locul in care si-a trait o parte din ultimii ani de viata. Locul este extreme de frumos si in aer pluteste o liniste binecuvantata. Acolo, nu poti vorbi decat in soapta. Merg in fiecare an acolo, de vreo 10 ani, si nu am auzit pe nimeni vorbind tare…pur si simplu NU POTI. Pentru cine nu stie Casa Fecioarei Maria se afla in Turcia, aproape de orasul Selcuk si ruinele orasului antic Efes.
    Cristina

    Apreciază

  18. ALINA zice:

    Eu am fost in IERUSALIM la mormintul lui Isus este foarte frumos si am sa plec luna aceasta sunt niste locuri sfinte .

    Apreciază

  19. ALINA zice:

    DA ASA ESTE ITI DORESC TOT BINELE MULTUMESC PENTRU TOT

    Apreciază

  20. luiza2749 zice:

    Maica Sfanta nu ma parasi!Te rog din suflet sa ne ajuti familia sa nu se destrame!

    Apreciază

  21. RODICA -STEFANIA STAN zice:

    DOAMNE AJUTA !
    FF BUN BLOG , DE MARE FOLOS .
    NU MA SATUR CITIND , PARCA O AM PE MAICA DOMNULUI ALATURI .
    DORESC RUGACIUNI CATRE SFINTZII MUCENICI BORIS SI GLEB … SI ACATISTUL CELOR 7 SFINTZI DIN EFES
    DESPRE CARE SPUNE SF PELAGHIA DIN REAZANI
    SANATATE SHI DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA SI LA NOI
    RODICA RE . ITALIA

    Apreciază

    • Elena zice:

      Doamne ajuta!

      Va multumesc din suflet ,acest blog este pentru d-voastra si pentru toti cei care o iubesc pe Imparateasa noastra.Am sa caut acatistele dorite de d-voastra si le voi posta .
      Maicuta Domnului sa va ocroteasca ! ❤ ❤

      Apreciază

  22. iosif balazs zice:

    BUNUL SI DRAGUL DUMNEZEU SI SFINTA FECIOARA MARIA BINECUVINTEAZA ACESTA TARA, ACEST POPOR:DOAMNE AJUTA

    Apreciază

  23. iosif balazs zice:

    AM O CAMERA CU PESTE 60DE ICOANE CU MAICA DOMNULUI:FOARTE FRUMOASE PUR SI SIMPLU SIMTI PREZENTA MAICII DOMNULUI LINGA TINE:IUBESC ICOANELE :

    Apreciază

    • Elena zice:

      Doamne ajuta!

      Aveti dreptate ,privind la icoanele Maicutei Domnului ne incarcam sufletul si inima de bucurie si frumusete.Imi amintesc de povestea unui claugar de la Sfantul Munte Athos care in clipele grele lua icoana Maicutei Domnului in brate si plangea .De multe ori adormea cu icoana Maicutei in brate.Asa simtea ca o are mai aproape pe Imparateasa noastra.

      Apreciază

  24. Radu Filip zice:

    Doamne ajuta!
    Imi spuneti va rog, ce icoana este pe pagina principala, in partea de sus? la header sau cum ii spune … Apare Maica Domnului cu valul acela alb … ce icoana va rog?

    multumesc, Radu

    Apreciază

  25. Ionut zice:

    Multumim mult pentru blog-ul pe care il sustineti si pentru indemnul de a o cinsti pe Maica Domnului. Daca doriti, puteti inlocui header-ul de pe blog cu unul mai clar, descarcandu-l pe cel atasat aici: https://www.dropbox.com/s/k7rxxcx1o0caau0/cropped-maicuta-mea_clar.jpg . O icoana cu o claritate mai buna, puteti descarca din acest link: https://www.dropbox.com/s/lffcyraa0jg6wii/maicuta-mea_bun.jpg Doamne ajuta!

    Apreciază

  26. nicoleta zice:

    Ma bucur ca am gasit acest site dedicat Maicutei Sfinte, pentru ca vreau sa-i multumesc pentru ca imi asculta de fiecare data rugaciunile, oricat mi-ar fi de greu ea intotdeauna e acolo ca sa-mi dea putere sa merg mai departe.Am trecut prin momentele atat de grele, de disperate, simteam ca nu mai pot……ca vreau sa mor ca sa termin odata cu toata suferinta si durerea din sufletul meu, dar ea ma intareste, imi da putere sa merg mai departe si sa sper ca maine va fi mai bine.Fara rugaciunile ei miraculoase si ale Sfintilor mei( Sf. Nectarie, Sf. Nicolae, Sf.Antonie cel Mare, Sf. Mare Mucenic Mina) nu as mai fi fost aici sa va scriu, asa ca nu ma pierdeti credinta, speranta….rugati-va mereu, in orice moment al zile, si atunci cand va este greu dar si cand va este bine….Doamne ajuta!

    Apreciază

    • Elena zice:

      Iti multumesc mult,Nicoleta.
      Fara Maicuta Domnului nu as fi reusit sa trec prin perioadele foarte grele din viata mea.
      Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ocroteasca si sa iti daruiasca puterea de a depasi orice obstacol.
      Iti multumesc mult pentru mesaj! ❤
      Doamne ajuta!

      Apreciază

  27. Magda zice:

    Este minunat blogul tau! As vrea sa te cunosc. Trimite-mi un mesaj pe adresa de mail, te rog. Nu stiu cum sa te contactez altfel! Doamne-ajuta!

    Apreciază

  28. George zice:

    O pagina minunata. Multumesc Elena din tot sufletul. Acum suntem in pragul marei sarbatori al Adormirii Maicii Domnului si ne bucuram ca Ea de acolo de sus se roaga pentru noi si ne este mereu aproape. Sa-ti dea bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului multa sanatate, putere de munca, bucurii si pace sufleteasca. Roaga-te si pentru noi cititorii acestui blog ca impreuna, cu ajutorul Maicii Domnului sa ne mantuim.
    Incepand de astazi iti voi pune numele pe pomelnicul personal pe care il citesc la pravila obisnuita si la psaltirea zilnica.

    Apreciază

    • Elena zice:

      Iti multumesc din inima ,George.
      Maicuta Domnului sa ne ocroteasca si sa fie mereu alaturi de noi.Este alinarea si speranta noastra.
      Ma bucur nespus ca te am printre prietenii mei.Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ocroteasca ! ❤

      Apreciază

  29. Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu, miluiește-ne pe noi. Apără-ne pe noi și ne păzește sub Sfânt Acoperământul tău.
    Un post ușor și cu folos în continuare.

    Apreciază

  30. Am pus la blogroll acest blog ortodox la mine pe: raduiacoboaie.wordpress.com
    Poate fi accesat și mai simplu: radu iacoboaie, unde scrie BLOG DE ATITUDINE…

    Apreciat de 1 persoană

  31. Aliona Ghiorghi zice:

    Dumnezeu Tatăl Nostru merge prin casa mea,si,mi ea toate grijile mele și bolile si te rog sa,,mă însoțește peste tot,si,sa vindeci familia mea,in numele Domnului Nostru Iisus Amin.! Se transmite la 12 persoane si se îndeplinește o dorință succes

    Apreciază

  32. Dumnezeu Tatăl Nostru merge prin casa mea si,mi ea toate grijile mele și bolile si te rog sa,mă însoțește peste tot si sa vindeci familia mea,in numele Domnului nostru Iisus Amin

    Apreciază

  33. Ecaterina HRITCU zice:

    Frumoasa pagina!Buna e Maicuta si nici un semn de recunostinta nu e de ajuns pentru marea Ei bunatate!Ea care a stiut ce e durerea sa ne ierte si sa aline durerile noastre!De mic copil i-am simtit sprijinul si cuvintele de multumire sunt sarace.Multumesc in sculare si la culcare si in orice moment e in gandul meu.Pacatele inevitabile unei vieti muritoare ne sunt povara.Ea sufera pentru noi si iarta.Sa ne straduim cu gandul si cu fapta sa pacatuim cat mai putin si sa nu uitam sa multumim.Doamne Ajuta!

    Apreciază

  34. sipica ionel zice:

    mulţumesc din suflet maicutei andreea doamne ajuta

    Apreciază

  35. Apopei Paul zice:

    Felicitari pentru aceasta pagina frumoasa !!!

    Apreciat de 1 persoană

  36. Viorela zice:

    Buna ziua,
    Primul gind cind deschid computerul este sa citesc email-ul cu aceasta pagina dedicata Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, Maicuta noastra a tuturor! Sint fff multe de citit aici si va multumim pentru minunatul dv. effort de a ne incalzi sufletul si inima.
    Laudat sa fie Domnul. Amin

    Apreciază

  37. Anonim zice:

    V a rog sa ma ajutati , vreau vindecare de ura mea fata de o colega de serviciu din cauza careia am plecat de la locul de munca , m-am reintors si nu pot s-o accept in suflet cand stiu ce fel de om este si care demonstreaza si acum .va multumesc

    Apreciază

  38. Cristina zice:

    Buna ziua cum se da acatist 40de zile la biserica il skriu eu sauskriu in pomelnik nustiu cum sunt in strainatate si mii foarte greu multumesk frumos pentru aceasta pagina multa sanatate

    Apreciază

    • Elena zice:

      eu scriu un acatist asa :

      ACATIST

      (numele celor pomeniti)………………………

      se roaga pentru:……………………………………….

      Amin

      (data cand il scriu)

      ( cate zile doresc sa se citeasca)
      sau sus de tot poti scrie
      „Acatist pentru 40 de zile”.

      Apreciază

  39. Cristina zice:

    Multumesc frumos

    Apreciat de 1 persoană

  40. Nedelcu Mariana zice:

    Doamne ajuta! Multumesc si eu Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu pentru toate binefacerile stiute si nestiute!

    Apreciază

  41. nicolae zice:

    sufar de depresie grava, ce pot face

    Apreciază

    • Elena zice:

      Buna ziua,
      depresia poate fi vindecata daca urmati cativa pasi :sa va spovediti si sa va impartasiti ,sa va gasiti un duhovnic cu care sa vorbiti si sa-i spune-ti ce aveti pe suflet,sa nu lipseasca rugaciunea din viata d-voastra.Sa cititi in fiecare zi Acatistul Buneivestiri si Paraclisul Maicii Domnului..
      Sa mergeti in fiecare Dumnica la Sfanta Liturghie ,o sa vedeti efectele benefice foarte repede.
      Este foarte important sa vorbiti cu un medic,medicina e lasata de Dumnezeu cu scopul de a ne folosi de avantajele ei ,de aceea va rog sa apelati si la un medic.

      Va doresc insanatosire grabnica !Maicuta Domnului sa va ocroteasca!

      Apreciază

  42. Viorela zice:

    Buna ziua,
    Imi permit sa mai adaug ceva la cele scrise de Elena. Scuze!
    Ajuta foarte mult daca citesti cu mare credinta/atentie, in genunchi, linga tine arzind o luminare din ceara cumparata de la biserica, in fiecare zi de 3 ori Paraclisul Maicii Domnului. Pe acest site am gasit si Al 2 lea Paraclis al Maici Domnului.
    Maica Sfinta te voi adora si venera toata viata mea. Multumesc pentru tot!

    Viorela

    Apreciat de 1 persoană

  43. Adrian zice:

    Înainte de toate aceste ajutoare spirituale si duhovnicesti, va trebui sa mergeti la un doctor. Va spun din proprie experienta. Daca a-ti ajuns la depresie grava numai un antidepresor va putea sa va echilibreze hormonii creierului responsabili de depresia grava. Si tratamentul este de durata. Cind veti începe sa va simtiti mai bine, o sa puteti sa va puneti efortul si speranta si în cele duhovnicesti. Pîna atunci credeti-ma nici sa va rugati nu veti putea. Dar nu asteptati prea mult sa mergeti la doctor pentru ca va fi foarte greu si uneori imposibil sa va reventi dintr-o depresie grava fara medicamentul necesar. Iar doctorii au fost si ei lasati de Dumnezeu si nu degeaba au fost sfinti care au fost si doctori, sau au fost doctori mai întîi si apoi au devenit sfinti.

    Apreciat de 1 persoană

  44. George zice:

    La multi ani Elena. Zilnic la citirea Psaltirii iti pomenesc numele. Iti doresc multa sanatate si multe bucurii in anul 2015.

    Apreciat de 1 persoană

    • Elena zice:

      La multi ani!
      Maicuta Domnului sa va ocroteasca si sa va fie alaturi in momentele grele si in cele fericite!Va doresc sanatate si liniste sufleteasca.
      Va multumesc din suflet pentru tot.Mesajul d-voastra mi-a mers la suflet ,m-a bucurat foarte mult si va multumesc din inima.Maicuta Domnului sa va intoarca binele si bunatatea inzecit !

      La multi ani!

      Apreciază

  45. Vasile N zice:

    Doamne ajuta! Multumesc si eu Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu.

    Apreciază

  46. Neagu Vasile zice:

    Multumesc Maicutei Sfinte.

    Apreciază

  47. Viorela zice:

    Nu avem cuvinte suficiente, nu le gasim pe cele necesare, care sa exprime multumirea noastra adresata Prea Sfintei Nasactoare de Dumnezeu pentru ajutorul imens pe care ni-l ofera gratuit in fiecare moment din viata noastra.
    Maica Sfinta ai grija de noi pina la sfirsitul zilellor noastre. MULTUMIM!!! Amin

    Apreciază

    • Elena zice:

      In fiecare zi sa-i multumim Maicutei Domnului,suntem mereu sub ocrotirea ei binecuvantata!
      Parintele Arsenie Papacioc spunea :
      „Eu sunt o mică furnică, iar Maica Domnului un mare vultur al cerurilor, cum să îndrăznesc să vorbesc despre Măicuța Domnului? Dar vreau să fiu o furnică cu aripi…”
      Te imbratisez ,Viorela!

      Apreciază

  48. Aliona zice:

    Buna cine cunoaste rugaciunea lui Isus se citeste lunea mercurea si vinerea patruzeci de zile

    Apreciază

  49. RODICA.-STEFANIA zice:

    Doamne ajuta !
    FRUMOS BLOG , IL CITESC CU MARE DRAG , CHIR , COPIEZ RUGACIUNI , ACATISTE SI CANOANE ,…
    ESTE DE FF MARE FOLOS ACEST BLOG .
    MA ROG ZI SI PANA NOAPTE TARZIU
    SANT FF BOLNAVA , REOPERATA , CU UN CANCER , IRADIATA , ACUMA AM SI UN DIABET TIP 2 – SI FF MULTE NECAZURI .. CU RETETE DE MILIOANE SI O PENSIE DE MURITOARE DE FOAME .
    SA NE RUGAM , TOTZI , PTR . ,,PACEA IN LUME , PTR ACESTE CUTREMURE INFIORATOARE , CALAMITATI SI FOAMETE ,,..
    MULTA SANATATE ,
    RODICA- SHTEFANIA ,RE, ITALIA

    Apreciază

    • Elena zice:

      Doamna Rodica -Stefania,

      Va doresc multa sanatate,putere ,credinta in Maicuta Domnului.Va multumesc din inima pentru cuvintele frumoase la adresa blogului.Va imbratisez ,iar Maicuta Domnului sa va fie alaturi in fiecare clipa!

      Doamne ajuta!

      Apreciază

  50. mishi55 zice:

    Te rog, poți să-mi spui ce icoană este aceasta de pe pagina ta? O ai cumva întreagă? Ai putea să mi-o trimiţi şi mie? Simt ceva deosebit privind-o. Orice icoană are darul ei. Dar fiecăruia din noi i se „lipeşte” de suflet cu deosebire una anume.

    Apreciază

  51. mihaela zice:

    Am lăsat aseară un mesaj, o întrebare, aici. Nu numai că nu am primit niciun răspuns, dar și mesajul cu întrebarea mea a dispărut. Nu era nimic necuviincios, nimic nelalocul lui. Era o simplă întrebare: cum se numește icoana Maicii Domnului pe care ai pus-o pe pagina ta? Dacă se poate, m-aş bucura să-mi răspunzi.
    Doamne, ajută!

    Apreciază

    • Elena zice:

      Imi cer scuze doamna Mihaela,din cauza serviciului si a programului incarcat nu pot intra pe blog zilnic ,desi mi-as dori.Nu v-am raspuns din lipsa de timp.Intrebarea d-voastra nu a disparut.Din pacate nu cunosc numele acestei minunate icoane a Maicutei Domnului,desi am fost des intrebata despre ea.Am gasit icoana pe internet si m-a impresionat foarte mult.
      Va multumesc pentru intelegere.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

  52. mishi55 zice:

    Mulţumesc pentru răspuns! Îmi cer iertare pentru nerăbdarea mea, mă simt şi jenată acum, sper să nu mi-o luaţi în nume de rău. Într-adevăr, icoana este minunată. Are o privire de dincolo de lumea aceasta, adâncă, adâncă, durere şi iubire şi mângâiere… Mă uit şi mă pierd în privirea aceea. Măcar o aveţi întreagă, cumva? Că aici, pe pagină, e „decupată”. Mulţumesc încă o dată şi sper să nu rămâneţi supărată pentru lipsa mea de răbdare.

    Apreciază

  53. Apopei Paul zice:

    Multumesc Preasfintei Nascatoare, ca nu m.a lasat cand mi.a fost greu si m.a ajutat sa trec cu bine printr.o mare incercare. Cand nu mai aveam sperante si eram cazut in deznadejde , m.am rugat Preasfintei Maici , Sfantului Nectarie si Parintelui Arsenie Boca iar semnele nu au icetat sa apara. Din ce chinuri am fost salvat de catre Preasfanta Maica, atunci cand credeam cand nimic nu se mai poate face, datorita Ei am trecut cu bine prin 3 operatii pe cord deschis. Nu am cuvinte sa spun ce incarcatura emotionala ma cuprinde de fiecare data cand gandul ma duce la Ea la Sfantul Nectarie si la Parintele Arsenie Boca. Acum realizez intradevar ce inseamna sa crezi cu adevarat, si ca prin rugaciune ne putem vindeca totul este sa credem.

    Apreciat de 1 persoană

  54. nicoleta zice:

    Dragii mei,va scriu pentru ca imi doream sa va impartasesc minunile pe care Maicuta Sfanta si sfintii mei dragi (Sf. Nectarie, Sf. Nicolae, Sf. Efrem cel Nou, Sf. Xenia si Arhanghelul Gavriil) le-au facut cu mine si logodnicul meu.
    Ma rugam de foarte mult timp ca logodnicul meu sa se angajeze pentru ca ne dorim foarte mult sa ne intemeiem o familie, si vreau sa va spun ca minunea s- a produs dupa foarte multe rugaciuni a reusit sa se angajeze.Insa a intampinat foarte multe probleme inca de la inceput, eu am inceput sa ma rog Maicutei Sfinte ( citeam Acatistul Buneivestiri, Acoperamantul Maicii Domnului, Paraclisul Maicii Domnului) si sfintilor mei sa- l ajute, sa se rezolve totul, sa se aseze lucrurile si pentru ca il vedeam foarte stresa, ingrijorat permanent, iar eu ma simteam sfasiat pentru ca atunci cand creadeam ca s- au rezolvat lucrurile, ca are un loc de munca , parca totul incepea sa se naruie, nu vroiamsa o luam de la capat pentru a nu stiu cata oara cu cautatul unui loc de munca, nu mai aveam puterea necesara, pentru ca noi suntem niste persoane care a trebuit mereu sa luptam de 10 ori mai mult pentru un lucru decat altii care l-ar fi obtinut mult mai usor.
    Dupa multe rugaciuni vreau sa va spun ca pe 25 martie in ziua de Bunavestire, logodnicul meu fiind la munca a scapat de un accident groaznic, stiu ca Maica Domnului l- a luat sub acperamantul ei preasfant si doar asa a scapat. Si asta nu- i tot dupa cateva zile tot rugandu- ma Maicutei Sfinte si sfintilor mei, ligodnicul meu a fost sunat de la un alt loc de munca pt un intervuu, pt acest loc de munca aplicase foarte multe cv- uri cum mult timp, nici macar nu mai speram sa- l cheme. Maicuta Sfanta, Sf. Nectarie si Sf. Nicolae imi ascultasera inca o data rugaciunile.
    Vreau sa va spun ca s- a dus la interviu , acolo erau inca doi baieti, insa el a fost cel angajat.
    Asadar, dragii meu nu uitati ca Maicuta Domnului ascultarugile noastre intotdeauna, niciodata sa nu va indoiti de acest lucru,rugati- va neincetat ei si tuturor sfintilor dragi voua ca mare e puterea si iubirea lui Dumnezeu pentru noi pacatosii. Doamne ajuta!

    Apreciat de 1 persoană

  55. anonim zice:

    Doresc din toata inima si sufletul meu sa fi binecuvantata de Dumnezeu si de Maicuta Sfanta! Pentru mine de fapt Maicuta Sfanta inseamna totul, caci nu cred ca la ora asta ma aflam aici intre cei vii, Ea este Mama mea cu adevarat caci orfan fiind sufleteste m-a adoptat, asa ca nu-mi pot imagina existenta fara prezenta Ei in viata mea, si vreau sa O marturisesc toata viata cate zile voi mai avea de trait pe acest pamant, caci lacrimile Ei m-u salvat din ghearele infernului, ,pentru asta trebuie sa-ti fiu recunoscator vesnic Preaiubita Noastra Maica Sfanta, si multumesc Tie Doamne pentru indurare, multumesc pentru ca ne-ai daruit-O pe Aparatoarea noastra a tuturor,multumesc pentru toate. Nu vreau sa fiu un lingusitor, doar vreau sa fie toti aceia binecuvintati care o cinstesc pe Preacurata MAICA , ai consider cei mai apropiati frati si surori intru Hristos, Doamne ajuta!

    Apreciat de 1 persoană

  56. Viorela zice:

    Prea Sfinta Maica si Fecioara mintuieste-ne pe noi pacatosii.
    Multumim Domnului ca ne-a oferit acest minunat si sfint DAR – Maica Domnului. Fara rugaciunile ei catre Domnul Iisus toti am fi pierduti in aceasta lume ca si in cealalta… cu adevarat Maica Sfinta este pentru cei care au inimile frinte in doua…rugaciunile friebinti/ sincere adresate ei nu ramin fara rezultat. Laudabila ideea moderatoarei acestui site de a dedica exclusiv o pagina Maicii noastre Sfinta.
    Multumim!!!
    Laudat sa fie Domnul!

    Apreciat de 1 persoană

  57. Vera zice:

    Buna eu am citit vreo 10 psalmuri duminica si luni au spart usa hotii spune- mi te rog ce sa fac acuma mie frica sa es din casa

    Apreciază

    • Elena zice:

      Buna ziua,Vera

      Sa citesti seara Paraclisul Maicii Domnului,este o rugaciune putenica.Maicuta Domnului te va ocroti.
      O ai alaturi pe Maica Domnului nu ai de ce sa-ti fie frica,cheama numele ei cand iti este teama,ai sa vezi ca teama dispare.
      Si eu am avut probleme cu hotii,se mai intampla,din pacate asta e societatea in care traiam si trebuie sa ne adaptam.Schimba incuietorile la usa si sa nu stai cu teama.Tine minte nu esti singura !
      Te imbratisez !

      Apreciază

  58. Vera zice:

    SALUT multumesc frumos multa sanatate si speram la mai bine voi incepe sa citesc Paraclisul si eu va imbratisezi

    Apreciat de 1 persoană

  59. nicoleta zice:

    Doamna Elena am nevoie de sfatul dumneavoastra..am necazuri si nu mai stiu cum sa le rezolv.Logodnicul meu s-a angajat de 2 saptamani,am fost atat de fericiti ca Maicuta Sfanta ne auzise ruga pentru a nu stiu cata oara, insa a durata putin bucuria pt ca sefa lui nu-l vrea acolo si incearca in toate felurile sa i arate asta,parca vrea sa -l distruga psihica si sa-l determine sa-si dea demisia..el deja nu mai poate,nu stie ce sa mai faca…ma tem ca isi va da demisia,si asta pt noi ar fi ingrozitor pt ca noi suntem niste persoane fara noroc,tot ce obtine,obtine foarte greu.ajutati-ma ca sunt disperata,vorbesc cu Maica Domnului,i am sp problemele mele..dar…of..ajutati ma,da ti mi un sfat,ce sa mai citesc..aveam atatea planuri,de casatorie si simt ca totul se naruie..astept rasp dumneavoastra.

    Apreciază

  60. Elena zice:

    Hristos a Inviat!
    Doamna Nicoleta,va sunt cu toata inima alaturi ,imi doresc sa am intelepciune de la Dumnezeu sa va pot spune o vorba buna,un sfat.Pot sa va spun ca aceste intamplari sunt incercari ale vietii,examene prin care toti trecem.Nu exista om fara cruce de dus.Dar dupa Cruce urmeaza Invierea.Dupa necazuri urmeaza rasplata Domnului,daca am rabdat cu credinta necazurile.
    Cel mai grav lucru e sa deznadajduim,sa ne indoim de ajutorul lui Dumnezeu.
    Domnul are un plan cu fiecare ,chiar daca noi nu il intelegem acum .
    Stiu ca va este greu,dar va rog sa rabdati ,sa va rugati mult la Maicuta Domnului.O sa se rezolve.
    Cea mai puternica rugaciune este paraclisul Maicii Domnului,sa il cititi in fiecare seara,la miezul noptii ,in fata candelei aprinse.
    Sa tamaiati in fiecare zi prin casa si sa mergeti la Sfanta Liturghie.Sa va spovediti si sa dati acatiste la Biserica.
    Sa aveti multa rabdare si sa stiti ca Dumnezeu va vede ,dar vede si cata credinta aveti in vreme de necaz.Sa citit zilnic un acatist catre Maicuta Domnului .
    Sa fiti curajoasa,puternica .Nu sunteti singura !Maicuta Domnului este cu d-voastra mereu.Sa purtati mereu la d-voastra o icoana cu Maica Domnului si o cruciulita la gat..Sa-i dati si logodnicului d-voastra sa poarte o cruciulita la gat.Iar dimineata cand pleaca la seviciu sa-i dati pe frunte cu putin mir(il gasiti de cumparat la Biserica ).
    Sa va rugati zilnic pentru sefa logodnicuui d-voastra. O sa vedeti ca se va schimba.Rugati-va pentru ea,sa aiba ganduri bune .

    Va imbratisez !
    Doamne ajuta!

    Va las cateva articole pe care sa le cititi :

    Despre minunile facute de imnul Acatist Rugul Aprins

    Cum sa ne rugam Maicutei Domnului :

    Minunile facute de citirea acatistului „Acatistul Maicii Domnului „Bucuria tuturor celor necajiti”

    Apreciază

  61. nicoleta zice:

    Va multumesc din tot sufletul pentru ca mi-ati raspuns,pentru sfaturile pe care mi le-ati dat… parca mi-ati dat putere si speranta sa merg mai departe.Atat de mult imi doresc ca tristetea si ingrijorarea asta permanenta in care traiesc sa dispara…dar…Dumnezeu se va indura si de noi pacatosii si va asculta rugile Macii sale pentru noi.Va mutumesc din tot sufletul, Dumnezeu sa va binecuvanteze!

    Apreciat de 1 persoană

  62. Draga mea, iti multumesc pentru aceasta pagina. Si da…. nimic nu e intamplator… tot ce ni se intampla e un raspuns la o rugaciune, chiar daca nu ne dam seama uneori….Doamne ajuta si daruieste fiecaruia dupa nevoile sale asa cum este voia Ta. Amin!

    Apreciat de 1 persoană

  63. Alexandru zice:

    Buna ziua ! Si va rog sa dati atentie acestui mesaj.
    Eu acum putin timp am transcris viata Sfantului Simeon cel descult si cu o singura haina, cap coada. Inafara de asta va spun dinainte ca sa nu avti dubii, eu nu am nimic de castigat depe urma acestei carti transcrise, ci doar am postat-o pentru a fi de folos fiecarui credincios. Vedeti ca la sfarsitul cartiii am adaugat si o istorioara de pe vremea cand a cazut Constantinopolul. Deci aceasta carte poate fi citita gratuit, doar accesati linkul urmator.
    https://drive.google.com/file/d/0B1J2Il060sZXdndfTF9uN01Hejg/view

    PUTEREA RUGACIUNII IERTAREA MORŢILOR

    Această carte este scrisă după vedenia unui creştin ortodox, săteanul Ion C. Popa Gheorghe din comuna Cuca, judeţul Argeş.
    Cartea cuprinde învăţături foarte folositoare pentru mântuirea oricărui sufle.

    Puterea Rugăciunii Iertarea Morţilor
    Se tipăreşte cu binecuvântarea Preasfintitului Părinte GALACTION, Episcopul Alexandriei şi Teleormanului.
    Editura ,,Lumina din Lumina”. va doreşte viaţă lină
    Bucureşti 1999
    UN MIC FRAGMENT EXTRAS DIN CARTE:
    ,,Domnul a zis către Sfântul Mihail care şezuse în dreapta Sa cu multă smerenie: „Ia Mihaile copilul Meu şi du-l la iad de-i arată lui locul unde căzuse când era el păcătos, de unde Eu l-am scăpat pentru viaţa şi rugăciunea lui. Să-l duci la rai să-i arăţi locaşul ce i-lam gătit lui pentru faptele lui bune şi la ziuă îl duci în lume să-şi crească el copiii săi, şi cât va trăi în lume, va învaţa toată viaţa lui şi va scrie cărţi în lume. Cartea lui se va numi – Puterea rugăciunii – fericiţi vor fi creştini care vor asculta cuvintele cărţii lui şi ale lui, că ei vor asculta cuvintele Mele şi ale tale Mihaile!. Iar acei creştini care vor lepăda cartea şi învăţăturile lui, pe ale noastre cuvinte vor lepăda şi la alor moarte, fiecare la al lor nume, lumina feteii Mele cu frică o vor vedea şi parte la Împărăţia Mea nici unul nu va vea!”

    CARTEA O PUTEŢI CITI GRATUIT ACCESÂND LINKUL URMĂTOR:
    https://drive.google.com/file/d/0B1J2Il060sZXaTZpcGk0bTlrSzQ/view

    Apreciat de 1 persoană

  64. sharabagiu zice:

    Buna Elena, scrie-mi te rog pe email un scurt mesaj pentru ca tot pe email vreau sa-ti trimit scanate niste icoane cu Maica Domnului. Vor sta mai bine pe blogul acesta. Multumesc!

    Apreciază

  65. sharabagiu zice:

    Cand intri pe blogul tau stanga sus My site, pe WP Admin – dashboard, la Comments ar trebui tot in stanga sa-ti apara datele de contact cu email ale celor care iti scriu.

    Apreciază

  66. sharabagiu zice:

    Buna dimineata, ai gasit?

    Apreciază

  67. FLORENTINA zice:

    ma bucur enorm ca am dat de blogul tau…alaturi de Maica Sfanta esti un ajutor mare pentru mine…iti multumesc din inma!Doamne ajuta! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  68. Viorela zice:

    Buna ziua,
    Intervin si eu, scuze!
    TREBUIE sa ne rugam insistent, si mai trebuie sa avem o rabdare de…fier, daca ma pot exprima asa. Dorinta/dorintele pot deveni realitate (total sau partial) chiar si dupa ani multi de rugaciuni/post/post/negru/asistat la Sfinta Liturghie si in alte sarbatori/ mers la biserica/spovedanie/impartasanie/un duhovnic bun de la care trebuie sa luam binecuvintare (acordul) pentru fiecare din actiunile noastre legate de religie, fapte bune/actiuni pentru ajutorul bisericii si a oamenilor, cit putem etc.etc.etc. cam tot ce putem sa facem, ce ar vrea Domnul sa facem…
    Dupa ani multi mi s-au indeplint dorintele, care efectiv pareau imposibile…sau ma rog rezolvate NUMAI prin minune de la Dumnezeu/Maica Sfinta. Maica mea Sfinta!!!
    Am plecat din casa respectiva UNDEVA unde totul este altfel si unde numai am stresul fara cuvinte trait in casa veche… Maica Domnului a facut o MINUNE cu mine si ma rog in continuare sa ma ajute sa ajung la momentul cind imi gasesc linistea/siguranta ca am o viata normala/linistita si nimic nu mai poate fi ca altadata, cind durerile sufletului nu puteau fi intelese de mintea omului…
    DECI ideea pentru care am scris acum este RABDAREA!!! Nu exista ca Maica Domnului sa nu raspunda, DAR o face cind considera ca meritam, cind considera ca este momentul ca dorinta noastra sa devina realitate!
    Nimeni nu stie ce planuri are cu noi si de ce nu se rezolva totul in timpul dorit… ci mai tirziu multtt…sau poate niciodata, daca Ea considera ca nu este spre folosul nostru…
    Totul este ca la scoala, invatind si invatind devenim cunoscatori, cunoscatori fiind devenim mai inteligenti, in sensul ca putem da raspuns si intelegere multor lucruri/situatii etc. carora altadata nu puteam sub nici o forma…asa si aici..la inceput este greu, ai impresia ca nu ai timp/rabdare…te intrebi de ce ??? de n ori etc. DAR in timp primesti daruri de la Domnul si Maica Lui: traduse in rabdare/intelegere/effort/speranta/asteptare/intelegere a faptului ca totul cere timp…poate chiar fff mult timp etc.
    Maica Sfinta fii cu noi toti, cei care te iubim, in fiecare clipa din viata noastra si acopera-ne cu Prea Sfint Acoperimtul tau in vecii vecilor. Amin.
    Laudat sa fie Domnul.

    Apreciat de 1 persoană

  69. Viorela zice:

    Multumesc mult si eu, Elena!
    Blogul tau este unul minunat si cred, singurul dedicat exclusiv Prea Sfintei Maica si Fecioara.
    Ce lucru minunat! Sint sigura ca Maica Domnului a vrut ca tu sa faci asta si la modul acesta atit de minunat!
    Multumim si toate cele bune!
    Cu consideratie,
    Viorela

    Apreciat de 1 persoană

  70. mihaela zice:

    Buna ziua,frumoasa,interesanta si minunata pagina…sa ai parte de multa lisiste si pace sufleteasca si de ocrotirea Maicutii Domnului ….intr o zi cu suflet trist si coplesit de durere,am gasit aceasta oaza de bucurie…si m am oprit asupra unui acatist …ce am considerat eu ca mi va fi folositor atunci…Acatistul Maicii Domnului Sporirea Mintii….un acatist nici scurt nici lung,dar destul de cuprinzator…era tot ce mi trebuia….din pacate nu l am copiat undeva …nici nu l am listat…. si nu il mai gasesc….imi puteti spune,exista doua acatiste?Icosul era mai scurt,condacul foarte concis si la obiect….va rog ma puteti ajuta?Cu multumiri,mihaela

    Apreciază

  71. andrei zice:

    Cunosc un caz ,un baiat a cazut in patima sodomiei ,el este baiat bum merge la biserica des si este credincios dar ….si de curad a aflat ca este bolnav de hiv/sida ,si nu stie ce sa faca ,nu stie daca mai are vreo sansa sa traiasca ,spuneti-mi ce sa fac ? ce rugaciune sa zica el si eu pentru el ?

    Apreciază

    • Elena zice:

      Buna ziua,Andrei.

      In acest caz este necesara spovedania si sfatul unui preot.O sa-l sfatuiasca cel mai bine.
      Toate rugaciunile facute catre Maica Domnului sunt puternice,cu conditia sa te indrepti si sa te spovedesti.Ajutorul MaicuteiDomnului va veni imediat.

      Doamne ajuta!

      Apreciază

  72. Viorela zice:

    Buna ziua,
    Andrei va trebui sa sfatuiesti pe prietenul tau sa renunte definitive la pacat. Sa isi ia un duhovnic bun si sa urmeze cu mare cainta si incredere sfaturile unui duhovnic bun.
    Spovedanie adevarata, cainta, renuntare la pacat si incredere sublima in Domnul Iisus si Maica Sfinta, sfestanie in casa, rugaciuni,fapte bune si tot ce spune duhovnicul urmat sirgiuincios si toate cele bune/de folos vor urma.

    Laudat sa fie Domnul!

    Apreciat de 1 persoană

  73. Dana zice:

    Doamna Elena imi puteti spune cum sa ma rog pt linistea mea sufleteasca

    Apreciază

  74. Liudmila zice:

    Rugaciunea sf marta se citeste noua zile de marti cu o luminare alba sfintita sau din biserica pentru casatorie rugaciunea o gasiti pe gogle pe mine ma ajutat.

    Apreciază

  75. Emiliana zice:

    Buna ziua citi sfinti crestini ortodocsi sunt ?Mersi, daca stie cineva sa imi scrie

    Apreciază

  76. VIKA zice:

    Salut cind se incepe postul Petru si Pavel ? Multumesc de intelegere

    Apreciază

  77. Viorela zice:

    Buna ziua,
    Anul acesta duminica 26 iunie este Lasata de sec a postului si se tine post, anul acesta, doua zile (27 si 28) iar pe 29 se maninca normal.
    De obicei acest post incepe la 15 iunie si se termina la 28 iunie.
    Numai bine.
    Praise be to God!

    Apreciat de 1 persoană

  78. VIKA zice:

    Multumesc frumos te imbratisez !!!❤

    Apreciază

  79. Ema zice:

    Buna ziua ,citi ani a trait Maica Domnului ?O zi reusita 💕

    Apreciază

    • Viorela zice:

      Nici nu conteaza citi ani a trait pe pamint pina la urcarea la Cer, Maica Domnului.
      Important este ca este ca sade de-a dreapta Fiului/ne vegheaza si ne ajuta neconditionat de acolo de Sus/ne iubeste ca o mama adevarata si ca acest lucru este fara sfirsit. dainuie in vecii vecilor. Amin.
      Numai Divinitatea ne ajuta realmente si ne ingaduie sa traim pe acest pamint. Totul este in miinile Divinitatii.
      Praise be to God!

      Apreciază

  80. Viorela zice:

    Buna Ziua,

    Nu cred ca apare undeva consemnat asta.
    Stim doar ca atit cit a fost pe pamint a trait o viata absolut sfinta, dupa care a fost urcata la Ceruri unde sta de-a dreapta Fiului Ei, Atotputernicul Domnul nostru Iisus Hristos.
    Nici nu conteaza…CONTEAZA ca Ea este mijlocitoarea noastra sfinta si face minuni pentru noi.
    Prea Sfinta Maica si Fecioara te voi adora/venera toata viata mea!
    Praise be to God!

    Apreciază

  81. Ema zice:

    Mersi ,suza.ma de intrebare am inceput o rugaciune scrisa de parintelui Daniil Horga 42 de zile se citeste 99 de ori Tatal Nostru plus rugaciunea personala pe masa se aseaza icona Maicii D. se ea o boaba de fasole se citeste rugaciunea se repeta pina la 99 , imi pare ciudata

    Apreciază

    • anaalina15 zice:

      De iti pare „ciudat” sa te rogi cu „Tatal Nostru”, rugaciunea lasata ca model de Iisus Hristos?? ..nu vad nimic ciudat. E nevoie de continuitate, zilnic apou se vad roadele rugaciunii. Doamne ajuta!

      Apreciază

  82. Anonim zice:

    Am simtit chiar recent ajutorul miraculos al Maicutei Domnului.
    Eram deznadajduita si am citit dimineata, in drum spre serviciu, acatistul Acoperamantului Maicii Domnului.
    Pana la pranz, am primit un telefon care ma anunta despre o schimbare nesperata a unei situatii.
    Am simtit atunci, dincolo de cuvinte, ajutorul divin care mi-a umplut sufletul de bucurie.
    Doamne, ajuta!

    Apreciază

  83. Viorela zice:

    DA!!! Maica Domnului FACE minuni!!!
    Trebuie doar sa ne rugam/sa aprindem candela/sa sarutam sfinta Ei icoana/ si sa incercam,cit de mult putem, sa avem o viata de crestin.
    Prea Sfinta Maica si Fecioara te voi venera/adora toata viata mea! Amin.

    Apreciază

  84. Viorela zice:

    Toate gindurile bune pentru tine, Elena!
    Multumiri pentru message. M-am mutat din CA in FL si pentru citeva zile nu am intrat pe computer.
    Multumim pentru tot ce faci pentru noi, este minunat.
    Maica Sfinta ne iubeste/ne ajuta/ne ocroteste cu dragoste de Mama adevarata.
    Fara ajutorul Ei eram infinit mai saraci duhovniceste si lipsisti de un sprijin fara egal.
    Slavit sa fie Dumnezeu!
    Prea Sfinta Maica si Fecioara te voi adora/venera toata viata mea. Amin.

    Viorela

    Apreciază

  85. Eva gabriela zice:

    ajuto pe fetița mea este un bebeluș de 9 zile este tare bolnavă sa scapă cu viața amin Maica domnului

    Apreciază

  86. paula grig zice:

    Multumesc mult pt cartile in format pdf. Am tot cautat carti ortodoxe dar de descarcat mai rar gasim. va multumim. Doamne ajuta!

    Apreciază

  87. Tudor Rache zice:

    Ma bucur ca sunt aici,sa aduc multumire pt.munca Dvs.minunata,intgru cinstirea Fecioarei Maria.Fac parte dintr-un grup crestin ortodox.Am prelut din materialele Dvs.-in special-Icoane-,pe care le-am postat in Grup.Au primit aprecieri nenumarate si este cuvenit sa daruiesc toate multumirile si aprecierile,in primul rand Maicutei care bucura oriunde si pe oricine,si desigur DUMNEAVOASTRA.Multumesc !
    Fie ca Fecioara Maria,Maica Domnului,sa va invaluie,cuprinzandu-va sub al sau Sfant Acoperamant,unde este pace,liniste si multumire,de care sa va bucurati.

    Personal VA DORESC SANATATE !
    Doamne ajuta !

    Apreciază

    • Viorela zice:

      Multumim.
      Frumoase cuvinte despre MINUNATA noastra Maica Sfinta!
      Fara ajutorul ei nemarginit sintem frunze purtate de vint si care ajung nicaieri…
      Maica Sfinta multumesc pentru tot si te rog nu ma lasa o clipa din grija Ta.
      Prea Sfinta Maica si Fecioara te voi adora/venera toata viata mea. Amin.

      Apreciat de 1 persoană

  88. POPESCU IONEL MARIUS zice:

    ESTE CEVA FOARTE FRUMOS !

    Apreciază

  89. Vios Predd zice:

    Imi cer scuze.
    As dori sa stiu ce mai face Elena care atit de mult timp ne a incintat mintea si sufletul cu postarile ei minunate.
    Sint sigura ca Maica Prea Sfinta a ajutat o in toate problemele….personal imi lipsesc mesajele tale Elena draga.
    Erau o bucurie, o incintare…
    Iti doresc sanatate si impliniri, toate darurile minunate de la Divinitate sa iti umple inima si sufletul tau.
    Slavit sa fie Dumnezeu!
    Prea Sfinta Maica si fecioara te voi adora/venera toata viata mea. Amin

    Apreciază

  90. Vios Predd zice:

    Viorela

    Apreciază

  91. Ioana zice:

    Am o depresie de vreo 9 ani,iau si acum pastile,pot sa spun ca nu mai sunt asa rău dar nici nu sunt vindecată complet.Va rog sa ma ajutați cu un sfat ca am zile in care nu mai suport stările in care sunt.Imi doresc din tot sufletul sa ma vindec complet.Doamne ajuta si multa sanatate la toată lumea

    Apreciază

    • Viorela zice:

      Ioana,
      Iti trebuie un duhovnic bun care sa te poata ajuta in paralele iei si micamente.
      Maica Domnului te va ajuta daca si tu vrei realmente sa te ajuti. Duhovnic, biserica, Sfinta Spovedanie curata, Sfinta Impartasanie, rugaciuni, ceva post cit poti tu sa tii, eviti situatiile, oamenii care nu iti fac bine sa ii vezi sau sa fii cu ei, candela vesnic aprinsa la icoana Maicii Domnului, sa dai acatiste la manastiri, si ce mai citesti despre ce ajuta la vindecarea depresiei.
      NU stiu daca dispare complet depresia, DAR TREBUIE sa ajungi a nivelul cind poti sa o controlezi.
      Nu sint doctor,dar stiu ca depresia este o boala perfida si multi nu te inteleg. sa te obisnuiesti si cu idea aceasta.
      Cu Domnul Iisus si Maica Lui toate se rezolva.Divinitatea sa fie cu tine vesnic. Amin

      Apreciază

  92. Viorela zice:

    Medicamente. Am vrust sa scriu. Scuze.

    Apreciază

  93. Ioana zice:

    Multumesc mult Viorela pentru sfaturile date.Dumnezeu sa iti dea multă sănătate și liniste sufletească!

    Apreciază

  94. Ioana zice:

    Buna seara.Vreau sa va spun ca toti care au probleme de orice fel sa faca canonul cu 99 de Tatăl nostru,e de mare ajutor.Pe mine m a ajutat enorm.Doamne ajută

    Apreciază

  95. Ioana zice:

    Cu mult drag Elena.Sa iti fie de folos.Doamne ajută si Măicuța Domnului sa fie cu noi cu toți!

    Apreciază

  96. Viorela zice:

    BUna Ziua
    Ma bucur ca am regasit acest minunat site.
    Intrebarea mea este daca acest site mai este activ?
    Doamna Elena ne a bucurat mult cu postarile dinsei.
    Tuturor iubitorilor Maica Preasfinta numai bine.
    Doamnei Elena toata consideratia.

    Apreciază

Lasă un comentariu