Parintele Ilie lacatusu este inmormantat in cimitirul ‘Adormirea Maicii Domnului’ – Calea Giuleşti nr.335.

parinteleilielacatusu2

Parintele Ilie lacatusu este inmormantat in cimitirul ‘Adormirea Maicii Domnului’ – Calea Giuleşti nr.335.

Se poate ajunge la Cimitir cu tramvaiele 11 si 44 sau autobuzele care circula f. rar 162 si 163.

Program de vizită la cripta parintelui :Joi, Sambata si Duminica de la ora pranzului, 12:00, pana in jurul orei 18:00.

Acest articol a fost publicat în Invataturi ale Sfintilor Parinti și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Parintele Ilie lacatusu este inmormantat in cimitirul ‘Adormirea Maicii Domnului’ – Calea Giuleşti nr.335.

  1. Anonim zice:

    As dori si eu acatistul Parintelui ilie Lacatusu daca il stie cineva publicatil sa il citim si noi cei din strainatate adresa mea de pe facebook este. Georgia Flumini va Multumesc sa aveti o zi binecuvintata Doamne Ajuta!!!

    Apreciază

  2. Alexandru zice:

    Buna ziua ! Si va rog sa dati atentie acestui mesaj.
    Eu acum putin timp am transcris viata Sfantului Simeon cel descult si cu o singura haina, cap coada. Inafara de asta va spun dinainte ca sa nu avti dubii, eu nu am nimic de castigat depe urma acestei carti transcrise, ci doar am postat-o pentru a fi de folos fiecarui credincios. Vedeti ca la sfarsitul cartiii am adaugat si o istorioara de pe vremea cand a cazut Constantinopolul. Deci aceasta carte poate fi citita gratuit, doar accesati linkul urmator.
    https://drive.google.com/file/d/0B1J2Il060sZXdndfTF9uN01Hejg/view

    PUTEREA RUGACIUNII IERTAREA MORŢILOR

    Această carte este scrisă după vedenia unui creştin ortodox, săteanul Ion C. Popa Gheorghe din comuna Cuca, judeţul Argeş.
    Cartea cuprinde învăţături foarte folositoare pentru mântuirea oricărui sufle.

    Puterea Rugăciunii Iertarea Morţilor
    Se tipăreşte cu binecuvântarea Preasfintitului Părinte GALACTION, Episcopul Alexandriei şi Teleormanului.
    Editura ,,Lumina din Lumina”. va doreşte viaţă lină
    Bucureşti 1999
    UN MIC FRAGMENT EXTRAS DIN CARTE:
    ,,Domnul a zis către Sfântul Mihail care şezuse în dreapta Sa cu multă smerenie: „Ia Mihaile copilul Meu şi du-l la iad de-i arată lui locul unde căzuse când era el păcătos, de unde Eu l-am scăpat pentru viaţa şi rugăciunea lui. Să-l duci la rai să-i arăţi locaşul ce i-lam gătit lui pentru faptele lui bune şi la ziuă îl duci în lume să-şi crească el copiii săi, şi cât va trăi în lume, va învaţa toată viaţa lui şi va scrie cărţi în lume. Cartea lui se va numi – Puterea rugăciunii – fericiţi vor fi creştini care vor asculta cuvintele cărţii lui şi ale lui, că ei vor asculta cuvintele Mele şi ale tale Mihaile!. Iar acei creştini care vor lepăda cartea şi învăţăturile lui, pe ale noastre cuvinte vor lepăda şi la alor moarte, fiecare la al lor nume, lumina feteii Mele cu frică o vor vedea şi parte la Împărăţia Mea nici unul nu va vea!”

    CARTEA O PUTEŢI CITI GRATUIT ACCESÂND LINKUL URMĂTOR:
    https://drive.google.com/file/d/0B1J2Il060sZXaTZpcGk0bTlrSzQ/view

    Apreciat de 1 persoană

  3. DESPRE CEA MAI NEAGRĂ ZI DIN ISTORIA CREȘTINISMULUI:

    https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/06/28/UN-ARTICOL-DE EXCEPȚIE-PE-BLOGUL-VREMURITULBURI-DESPRE-ÎNCEPUTUL-DICTATURII-GLOBALE-PRIN-RESTRÂNGEREA-LIBERTĂȚII-CETĂȚENILOR/

    Apreciază

  4. Votarea Legii „Anti-legionare” este anti-constituţională!

    Data: 28 iunie 2015
    Redacția (site Națiunea)

    Votarea de către parlamentari, la instigarea colaboratorilor dovediţi ai Securităţii comuniste, în data de 24 iunie a.c. (zi aleasă ritualic) a aşa-zisei Legi „Anti-legionare” reprezintă o încălcare flagrantă a Constituţiei României, a libertăţii de exprimare, a legilor internaţionale şi a drepturilor omului.

    Lega „Anti-legionară” ar trebui denumită corect Legea Anti-naţională sau Legea anti-constituţională, deoarece conţine prevederi care instigă la închiderea în puşcării a cetăţenilor români, care gândesc liber sau promovează personalităţile proeminente ale culturii române, valorile naţionale, tradiţionale şi religioase strămoşeşti. E o lege strâmbă care va incrimina inclusiv dacă se va vorbi despre foști legionari “în interesul artei sau științei, cercetării ori educației”. Reamintim că Tribunalul Internaţional de la Nuremberg a absolvit Mişcarea Legioanră de crime de război, considerând-o o mişcare spirituală care a fost victimă a nazismului şi fascismului. De altfel, SUA şi NATO au colaborat în anii 50 cu membrii Mişcării Legionare din Exil în lupta împotriva comunismului. Legea „Anti-legionară” a fost votată cu un entuziasm inconştient de parlamentari după ce şi-au votat pensiile nesimţite ca şi cum şi-ar vota noul cod penal ca să-i scape de puşcărie pentru că au furat, la propunerea unui institut ce funcţionează pe bani publici, condus de un neo-marxist, fiu de bolşevic adus de tancurile sovietice în ţară să implementeze comunismul, lucru ce-i face pe drepţii Vechiului Testament să roşească de ruşine.

    Frăţia Ortodoxă condamnă votarea în parlament a acestei legi, pe care o va numi, de acum încolo, public Legea Anti-naţională şi cere preşedintelui Klaus Iohannis să nu o promulge. Frăţia Ortodoxă pregăteşte un document juridic ca să atace la Curtea Constituţională această lege care încalcă Constituţia României, legislaţia internaţională, libertatea de expresie şi drepturile omului, cu grave consecinţe pentru viitorul naţiunii române şi cu plata unor despăgubiri, din taxele şi impozitele românilor, în urma proceselor pe care România le va pierde la CEDO, că Justiţia „independentă” a băgat oameni nevinovaţi la puşcărie, precum în anii 50 pe Iustin Pârvu, Valeriu Gafencu, Radu Gyr sau Gh. Calciu Dumitreasa, Sfinţi ai Închisorilor.

    Frăţia Ortodoxă

    Apreciază

  5. Tigleanu zice:

    Bună ziua!Spuneti-mi cum sa procedez în condițiile în care ajung la Cimitirul Giulești,cu un grup de 50 de persoane,organizat că și pelerinaj!Va multumesc! Doamne ajuta!

    Apreciază

Lasă un comentariu