Rugăciune de ajutor către Maica Domnului

rugaciune-de-ajutor-maica-domnului_w653_h800_q99

Acest articol a fost publicat în Rugaciuni catre Maica Domnului. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Rugăciune de ajutor către Maica Domnului

  1. daniil69 zice:

    Trimis din Yahoo Mail pe Android

    De la:”Pagina dedicata Cinstirii Maicutei Domnului” Data:Ma 8 sept. 2015 la 18:17 Subiect:[New post] Rugăciune de ajutor către Maica Domnului

    Elena posted: „”

    Apreciază

  2. daniil69 zice:

    b.cons21@gmail.com

    Trimis din Yahoo Mail pe Android

    De la:”Pagina dedicata Cinstirii Maicutei Domnului” Data:Ma 8 sept. 2015 la 18:17 Subiect:[New post] Rugăciune de ajutor către Maica Domnului

    Elena posted: „”

    Apreciază

  3. C zice:

    Rugaciune catre Sfanta Maria
    Aceasta rugaciune se spune 9 zile de marti la rand cu o lumanare aprinsa(sfintita). Rugaciunea este atat de puternica incat inaintea implinirii celor 9 marti se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.
    Sfanta Maria ma indrept catre tine plin de incredere cerandu-ti ajutor, cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu.
    Spre a-ti arata recunostinta mea iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.
    Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele mele si in dorintele mele. In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te rog, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-L pastram pe Dumnezeu in inimile noastre astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre mari, in durerea care ma copleseste acum ( spui dorinta).
    Te rog ajutatoarea celor aflati in suferinta invinge orice greutate precum ai infrant balaurul care zacea la piciorele tale.
    Rugaciunea (Tatal nostru) apoi Nacscatoare de Dumnezeu bucura-te ceea ce esti plina de har, Domnul este cu tine, Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau ca ai nacut pe Hristos Mantuitorul suferintelor noastre.
    Sfanta Maria roaga-te pentru mine si familia mea. Amin.
    Preot Monah Arsenie trimite-mi mie si familiei mele sanatate si liniste. Amin.

    Apreciază

Lasă un comentariu