Paraclisul Maicii Domnului -40 de zile pentru implinirea dorintelor

Imagine

Maicuta Domnului vine imediat in ajutorul celor care o cheama.Preasfânta Născătoare de Dumnezeu este mama noastră ,sa vorbim mereu cu Ea ,ca un copil cu maicuta sa.Sa vorbim in fiecare zi cu Maicuta Domnului si sa-i spunem durerile noastre.

Rugăciunile către Maica Domnului sunt vindecătoare de răni şi făcătoare de minuni. Ele transformă suferinţa în linişte sufletească, şi aduce pace în inima zbuciumată.

Nici o rugăciune stăruitoare către Maica Domnului nu rămâne fără răspuns. Apropiindu-ne de ea, Îl găsim pe Însuşi Fiul ei, Iisus Hristos, Cel care ne dă nouă nu doar bunătăţile acestei lumi, ci mai ales viaţa veşnică.

Paraclisul Maicii Domnului se citeşte 40 de zile pentru:

– Alinarea de suferinţe trupeşti
– Vindecarea de boli incurabile
– Eliberare din patima beţiei
– Găsirea unui loc de muncă sau păstrarea serviciului
– Căsătorie grabnică
– Naştere de copii
– Împăcarea în familie
– Evitarea divorţului sau întoarcerea soţului
– Izbăvirea de procese
– Odihna celor adormiţi sau la moartea cuiva drag
– Pentru luminarea minţii şi întărirea în credinţă

Nu atât pentru împlinirea cererilor noastre mărunte, ci mai ales ca semn de evlavie pentru infinita dragoste pe care ne-o poartă nouă Maica Domnului trebuie să ne rugăm ei, citind Acatistele sau Paraclisul ei. La fel de puternice sunt şi rugăciunea Brâul Maicii Domnului, Acatistul Bunei Vestiri sau Acatistul Sfântului Acoperământ al Maicii Domnului.

Paraclisul Maicii Domnului se poate săvârşi aşadar atât la vreme de întristare, cât şi în bucurie. Mare dar revarsă Maica Domnului acolo unde găseşte o inimă sinceră, rugătoare şi plină de nădejde în ajutorul ei.

Citirea Paraclisului Maicii Domnului 40 de zile aduce cu sine înfăptuirea unui miracol, prin împlinirea unei dorinţe arzătoare. Unii mărturisesc că au primit ajutor „fulger” de sus, un ajutor nevăzut în dificultăţile pe care le aveau.

Acatistele şi Paraclisele Maicii Domnului sunt cele mai puternice rugăciuni de împlinire a cererilor pe care le putem face: la vreme de necaz sau întristare, în boli şi suferinţe trupeşti, în lipsuri, în dorinţa de a ne căsători, de a întemeia o familie sau de a păstra o familie fericită.

Acest articol a fost publicat în Cuvinte despre Maica Domnului ale Sfintilor Parinti și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

177 de răspunsuri la Paraclisul Maicii Domnului -40 de zile pentru implinirea dorintelor

  1. anonymous zice:

    ajuta-ma Maica Domnului, nu ma lasa.trimite-mi lumina si andeplinire cererii mele cu voia ta si a Fiului tau si Domnului si Dumnezeului nostru Isus Cristos, te rog.Amin

    Apreciază

    • costache gavril zice:

      Doamne maicuta domnului sfanta ajutami sa pot cumpara o casuta in brasov ca acolo am fini nepoti ca ma gandesc la acele zile mai grele sa mi aiba grija una din nepoate la anii batanetii si mai ma rog maicutei sii multimesc pana acum ca am fost tare asa vreau sa fiu pana bunul dumnezeu zice gata costache amin

      Apreciază

  2. Lavinia zice:

    Multumesc Sf. Fecioara Maria pentru minunea care ai infaptuit-o in viata mea la sfirsitul celor 40 de zile! Multumesc Sf Nicolae, Sf Spiridon, Sf Nectarie si Sf Marta pentru ajutor.

    Apreciază

  3. ana zice:

    ajuta’ma maica domnului sa scap de toate blestemele am fost blestemata de mama imi merge foarte rau ,ajuta’ma sa fie liniste in viata mea si sa reusesc sa dau datoriile ,sunt necajita si nu mai suport .

    Apreciază

    • Elena zice:

      Ana, in momentele grele din viata nu suntem singuri,Maicuta Domnului iti este alaturi.Citeste mereu Acatistul Buneivestiri si Paraclisul Maicii Domnului.Mergi la un duhovnic si spune-i despre blestemul mamei tale.Roaga-te pentru mama ta,nu este nimic mai sfant pe pamant decat parintii.Incearca sa o intelegi si sa te rogi pentru dansa.Vei trece si peste aceasta incercare !

      Apreciază

    • NICOLAE zice:

      Draga Ana daca esti sigura ca ai fost blestemata citeste zilnic Rugaciunea Sf Ciprian fii optimista nu deznadajdui niciodata rugaciune o ai aici! Dumnezeu sa te binecuvinteze!

      “Stăpâne, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule şi Chivernisitorule a toate, Sfânt şi slăvit eşti, Împaratul împaraţiilor şi Domnul domnilor, slavă Ţie.
      Tu cel care locuieşti în lumina cea nepătrunsă şi neapropiată, pentru rugăciunea mea, a smeritului şi nevrednicului robului Tău, depărtează demonii şi stinge viclenia lor de la robii Tăi, revarsă ploaia la bună vreme peste tot pamântul şi fă-l să dea roadele lui, copacii şi viile să-şi dea deplin rodul lor, femeile să fie dezlegate şi eliberate de nerodirea pântecului, acestea şi toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă şi toată zidirea de toate legăturile diavoleşti.
      Şi dezleagă pe robuI Tău (numele) împreună cu toate ale casei lui, de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor şi ale puterilor potrivnice.
      Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul parinţilor noştri, toată lucrarea satanei, Tu cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji şi de toate lucrările şi de toate legăturile lui, şi distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea PreaSfântului Tău nume.
      Aşa, Doamne, Stăpâne a toate, auzi-mă pe mine nevrednicul, şi dezleagă pe robul Tău (numele), de toate legăturile satanei şi dacă este legat în cer sau pe pământ, sau cu piele de animale necuvântătoare sau cu fier sau cu piatră, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sânge de om, sau cu al păsărilor, sau cu al peştilor, sau prin necuraţie, sau în alt chip s-au abătut asupra lui, sau dacă din altă parte au venit, din mare, din fântâni, din morminte, sau din orice alt loc, sau dacă a venit prin unghii de om, de animal sau gheare de pasăre, sau prin şerpi (vii sau morţi), sau prin pământul morţilor, sau dacă a venit prin străpungere de ace, dezleagă-le pentru totdeauna, în clipa aceasta, Doamne, cu puterea Ta cea mare.
      Tu, Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoşti şi ştii toate, dezleagă, sfarmă şi distruge acum, lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele), păzeşte-l cu toţi ai casei lui de toate uneltirile diavoleşti.
      Zdrobeşte cu însemnarea cinstitei şi de viaţă făcătoarei Crucii Tale toate puterile potrivnice.
      Pustieşte, distruge şi depărtează pentru totdeauna lucrările magiei, vrăjitoriei şi fermecătoriei de la robul Tău (numele).
      Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul robul Tău cu toţi ai casei mele şi dezleagă-i de demonul de amiază, de toata boala şi de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputinţa, prostia, neînţelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia, şi de toate rătăcirile şi greşelile, ştiute şi neştiute, pentru sfânt numele Tău, că binecuvântat eşti în veci. Amin.”

      Apreciază

  4. ana zice:

    Buna multumesc mult am sa citesc

    Apreciază

  5. Florin zice:

    Cine crede si se roaga din inima chiar si 1 secunda primeste rasplata! Dar credinta sa fie ca o flacara nestinsa in inima omului !

    Apreciază

  6. Florentina zice:

    Locuesc in Grecia am fost la un pas De cancer maica domnului dupa citirea acatis buna vestire miam amintit ca Aveam mai bine de 9 ani de cand nu mai facusem un test pap ia ma trimis la timp dupa operatie ma ajutat si sant bine ai multumesc ca e cu mine tot timpu

    Apreciază

  7. Dede zice:

    Sunt 2 paraclise ale Maicii Domnului. Care se citeste? Conteaza?

    Apreciază

  8. Dede zice:

    Multumesc pentru raspuns. Sunt frumoase ambele paraclise si de fapt orice rugaciune catre Maica Domnului. Imi pun toata nadejdea ca voi fi ajutata si eu. Azi pe strada am avut impresia ca de atata suparare daca ma impiedic cumva imi va iesi sufletul pe gura. Am zile cand nu mai pot sa-mi duc necazurile. Am obosit sa sufar, ma ustura ochii de la plans iar cearcanele mi-au coborat mult pe obraz si am slabit 16 Kilograme. Doamen, ai mila de mine. Maicuta Doumnului ajuta-ma, te rog.

    Apreciază

    • Elena zice:

      Inteleg foarte bine prin ce treceti.Am trecut si eu.Numai cu ajutorul lui Dumnezeu si a Maicutei Domnului veti reusi.
      Veti primi ajutorul ,o sa vedeti cat de mare e puterea Maicutei Domnului.
      Ar fi bine sa tamaiati zilnic prin casa,sa aveti candela aprinsa mereu la icoana Maicutei Domnului.
      Sa mergeti in fiecare duminica la Sfanta Liturghie.
      Sa tineti post miercurea si vinerea.
      Prin ce treceti d-voastra e o incercare ,grea e adevarat..dar veti reusi cu ajutorul Maicutei Domnului sa o depasiti.

      Maicuta Domnului sa va ocroteasca ! ❤

      Apreciază

  9. Florin zice:

    Sunt un mare pacatos dar imi doresc sa fiu altfel mai aproape de Dumnezeu si sa fac voia Lui. Am 26 de ani si imi doresc sa ma casatoresc, nu am gasit persoana potrivita si sufar milt de singuratate sufleteasca! Dar am credinta ca Dumnezeu imi va scoate in cale persoana potrivita!

    Apreciază

  10. Anonim zice:

    Vreau sa dau si eu marturie despre ajutorul Maicii Domnului, Sfantului Parinte Arsenie Boca, Sf Luca al Crimeei, Sf Parinte Iustin Parvu, Sf Ioan Rusul, Nicolae si Nectarie. M am rugat pt linistea sufleteasca a unor prieteni apropiati sufletului meu, pentru a fi fericiti si pt a gasi persoana potrivita pt casatorie. La ceva timp dupa citit acatiste, paraclise, imposibilul s -a produs. Acum am in fata 2 cupluri fericite , care se iubesc mult si care urmeaza sa-si intemeieze o familie. Sunt f fericta pt ei si astept sa mi se indeplineasca si mie doritele. Desi de cateva luni trec prin cea mai grea perioada din viata mea si de multe ori nu mai vad rostul meu pe acest pamant, ma descurajez, am parte doar de problem, descoperind acest site in aceasta seara, mi am propus sa o iau de la capat cu rugaciunea . Nu stiu daca va este de vreun folos ce scriu acum, dar mi-ar trebui mult spatiu si timp sa intru in detalii, asa ca m am gandit sa prezint doar esentialul, da minunile sunt posibile! Maica Domunului este mama si prietena mea cea mai buna, singura care intelege exact ce se petrece in sufletul fiecaruia. Strigati la EA si rugaciunea va avea un raspuns.

    Apreciat de 1 persoană

    • Paula Blonde zice:

      Sunt profund impresionata de gestul de iubire pe care l-ati facut rugându-vã pentru prieteni. Asta este iubire adevarata. Dumnezeu vã iubeste foarte mult pentru asta. Tineti aproape de rugaciune. Numai rugaciunea ne tine aproape de Dumnezeu.

      Apreciază

  11. ioana zice:

    Florin, citeste Paraclisul Maicii Domnului in fiecare zi cu lumanarea sau candela aprinsa. Citeste-l de cat mai multe ori intr-o zi daca ai timp si vorbeste cu EA ca si cum vorbesti cu un prieten caruia ii spui ce te doare. Cine stie mai bine decat Maica Domnului si cine iti intelege mai bine suferinta decat EA? Nu stiu daca este pacat, dar am momente tot mai dese de disperare si descurajare, problemele se amplifica, ma cuprinde teama si nu vad nici o rezolvare. In aceste momente pur si simplu nu pot sa citesc Paraclisul, nu ma pot concentra si prefer sa-i spun Maicii Domnului toata durerea si neputinta cu propriile cuvinte. Dar am convingerea ca Maica Sfanta aude tot. Nu stiu daca iti este de vreun folos, dar incearca sa nu lasi Paraclisul din mana. Toti preotii cu care am vorbit pana acum mi-au recomandat Paraclisul Maicii Domnului. Curaj! Fericirea v-a intra in viata ta pe nesimtie si cand te vei astepta mai putin 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  12. Alexandra zice:

    Ajuta,ma Maicuta sunt necajita trec anii SI tot sunt singura sunt asculta,mi rugaciunea Maiculita Domnului nu Mai Tu imi esti alinarea mea .Doamne ajuta,ma

    Apreciază

  13. ramona zice:

    Ajuta-ma Maica sfanta sa-mi gasesc un servici stabil si bun .

    Apreciat de 1 persoană

  14. ajutama maicuta sa imi zidesc un suflet bun si zmerit SI dami te rog un servici.amin.fii binecuvintata.

    Apreciază

  15. m zice:

    Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o rugaciune pentru intoarcerea iubitului.De ceva vreme s-a indepartat din senin de mine . Nu mai stiu ce rugaciuni sa fac. Multumesc

    Apreciază

    • Elena zice:

      Doamne ajuta!
      Orice rugaciune spusa din inima este foarte buna .
      Ar fi bine sa citit Acatistul Maicii Domnului -Impacarea celor invrajbiti .
      Il gasiti pe blog in sectiunea -Acatistele Maicii Domnului .

      Acatistul Maicii Domnului – Pentru impacarea celor invrajbiti

      RUGĂCIUNE PENTRU ÎMPĂCARE, ÎNŢELEGERE ŞI ÎNMULŢIREA DRAGOSTEI

      Stăpâne, Iubitorule de oameni, Împăratul veacurilor şi dătătorul bunătăţilor, Care ai stricat peretele cel din mijloc al vrajbei şi ai dat pace neamului omenesc, miluieşte, Doamne, pe cei ce ne urăsc, ne pizmuiesc şi ne ocărăsc; aşijderea şi pe cei ce ne grăiesc de rău. Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoşii, nici în veacul de acum, nici în cel ce va să fie.
      Doamne, Dumnezeul nostru, caută dintru înălţime ca un Bun asupra inimilor noastre, ce sunt lipsite de dragoste şi de unire şi sunt îmboldite de spinii urii şi ai altor păcate. O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste Dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune şi din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune şi să petreacă în dragoste şi unire.
      Aşa, Doamne, înmulţind dragostea în inimile noastre, păzeşte-ne de tot răul şi de asuprirea vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi, de sabie, de năvălirea altor neamuri asupra noastră, de războiul cel dintre noi şi totdeauna ne ajută să ne iubim unii pe altii şi să facem tot binele, spre a ne învrednici de bunătăţile Tale cele cereşti. Amin.

      Apreciază

    • Anonim zice:

      Am citit acatistul și paraclisul maicii Domnului 40 zile și post miercuri și vineri pentru că iubitul meu cu care am fost mulți ani sa de întoarcă la mine. Măicuță Domnului nu doar că mi a alinat suferinta ci după mai puțin de 40 zile a făcut să întâlnesc un băiat deosebit de bun cu care după 1 an m am și căsătorit. Acum mă rog Măicuței sa ne binecuvânteze și cu un copilaș . Rugativa din toată inima și ea va asculta și va da ce e mai bine

      Apreciază

  16. zina zice:

    Doane ajuta in un cias bun,chiar incep sa citesc aceste sfinte rugaciuni,ca tare am nevoe.

    Apreciază

  17. Elena zice:

    Maicuta Sfanta, ajut-o pe fata mea azi la examen, are nevoie de tine dar Tu stii asta. Esti in casa noastra si ne vezi necazurile si lipsurile. Si eu vreau sa dau marturie de ajutorul Preasfintei Nascatoare; am citit impreuna cu sora mea Paraclisul Maicii Domnului timp de 6 saptamani pentru o impacare in familie. Si minunea s-a intamplat, acum cei pentru care ne-am rugat sunt bine, vorbesc, se viziteaza, sunt din nou o familie. Maica nostra a tuturor, iti multumim pentru tot ce ne dai si in acelasi timp, te rugam sa ne ocrotesti mereu si sa-l ajuti pe sotul meu sa-si gaseasca din nou de lucru, linistete-o pe sefa mea, da-i intelepciune in tot ce face si Facase voia Voastra , AMIN.

    Apreciază

  18. Ramona zice:

    Maicuta Domnului, te rog din suflet, ajuta-ma sa imi gasesc un loc de munca bun si stabil . Tu stii durerea mea si suferinta mea, tu stii ce este in sufletul meu acum si de atata timp, te rog ajuta-ma sa imi limpezesc gandurile si sa reusesc sa imi pun ordine in viata si sa imi gasesc scopul. Nu ma lasa sa ma mai ratacesc asa in gand si in fapte, ajuta-ma sa pretuiesc fíecare zi din viata mea si nu ma lasa sa ma abandonez si sa ma simt singura. Deschide-mi ochii si inima sa simt, sa vad presenza ta, sa cred cu ase arar ca esti cu mine in fíecare clipa! Amin.

    Apreciază

  19. Ramona zice:

    Am inceput Paraclisul Maicii Domnului si il voi citi 40 de zile sper din suflet sa ma asculte Maicuta si sa-mi indeplineasca dori
    ntele

    Apreciază

  20. Florin zice:

    Mulțumesc Ioana, Dumnezeiasca Maica Domnului sa te ajute si sa iti lumineze calea precum soarele ziua! Asa voi face ce mai sfatuit!

    Apreciat de 1 persoană

  21. Daniela zice:

    O sa va pun o intrebare : Daca ascult Paraclisul Maici Domnului pe net si trebaluiesc prin casa in acelasi timp , este pacat ? Imi mai ajuta Maicuta Domnului sau mi se ia oare in considerare rugaciunea ascultata nu citita ? Cred ca sunt multe gospodine care procedeaza astfel !

    Apreciază

    • Elena zice:

      Nu este deloc pacat ,ba chiar este minunat ca procedati astfel.Este foarte bine .
      Sa nu uitati insa ca dimineata si seara ,sa va asezati in genunchi, in fata candelei aprinse si sa va rugati,fara sa faceti altceva doar rugaciunea.

      Doamne ajuta!

      Apreciază

      • Nina Tichem zice:

        As vrea și eu un sfat,și o indrumare.
        Ce rugaciuni să citesc pentru o situatie mai bună la munca de badante. Si ca seful să mă pretuiasca să mă plateasca binecoresponzator regulilor.

        Apreciază

  22. Anonim zice:

    MAICUTA DOMNULUI TE ROG DIN TOATA INIMA SA VEGHEZ ASUPRA MEA ,A SOTULUI MEU SI COPIILOR NOSTRI SI TE ROG AJUTA-NE IN NEVOIILE NOASTRE CACI TU LE STI PE TOATE ,AJUTANE SA FIM O FAMILIE UNITA SI SA AVEM PARTE PRETUTINDENI DE AJUTORUL TAU SI AL FIULUI TAU ISUS HRISTOS ,AMIN !

    Apreciază

  23. Florin zice:

    Dumnezeu sa ne ajute pe toti !

    Apreciază

  24. Sofia zice:

    Azi incep sa citesc paraclisul sper sa-mi sa implineaska dorinta multe minuni face Maicuta Domnului

    Apreciat de 1 persoană

  25. Dede zice:

    Iti ultumesc Maicuta Domnului ca mi-ai primit rugaciunea si m-ai ajutat iar.
    Am o saptamana de cand lucrez. Am reusit sa imi gasesc un nou job la 46 de ani, pe studii superioare, la stat. Doamne, iti multumesc ca m-ai scos din disperare.
    Eu am citit paraclisul Maicii Domnului, acatistul Bunei Vestirii si Pravila de rugăciune „Bogorodicinaia”, acatistul sfantului Efrem cel nou, acatistul Sfantului Ioan Rusu.
    Pentru cine doreste: Icoana Sfantului Efren cel nou este la adresa Str. Aleea Mizil nr. 50 K sector 3. Spre Autostrada Soarelui (cu tramvaiul 23 sau 27 a patra statie de la piata Salajan) se face dreapta inainte de reprezentanta Opel (este chiar in statia de tramvai). Se merge drept, iar la prima intersectie se tine drept inainte pe un drum pietruit intre case. Strada pietruita este Strada Sateasca iar in capatul ei cand se termina casele pe stanga in capat este locatia. pe un teren cu doua garaje. Iar Icoana Sfantului Ioan Rusu este in spitalul Polizu in curtea interioara a spitalului: Str. Gh. Polizu nr. 38-52, Sector 1, Bucuresti.
    Dumenezeu sa va ajute pe toti.
    Multumesc Elena pentru indrumare,incurajare si pentru blogul tau frumos si foarte folositor.

    Apreciază

    • Elena zice:

      M-a bucurat mult mesajul tau,sunt foarte fericita ca esti bine .Te pup si te imbratisez .Maicuta Domnului sa te ocroteasca mereu ! :* :* :*

      Apreciază

    • Anonim zice:

      Te rog frumos spune mi cum ai facut rugaciunea Pravila Bogoridicinaia stiu ca se citeste de 150 ori rugacinea.As vrea sa stiu daca se citeste timp de 40 zile si cu binecuvantarea duhovnicului.Multumesc,Doamne ajuta

      Apreciază

  26. Ghiorghi zice:

    Doamne Isuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu asculta. Mi rugaciunea Amin

    Apreciază

  27. floare zice:

    Eu am citit 10 zile rugaciunea maicii Domnului 3 luminari albe si la 1 luna am fost angajata salariu mare ii multumesc Maicii Domnului pentru tot face minuni

    Apreciază

  28. Mona zice:

    Imi doresc din suflet sa imi refac casnicia. El este acum cu o alta femeie, insa, inca locuim impreuna. A intalnit-o dupa o cearta de-a nosastra in care nu ne-am vb 2 luni, a fost greseala mea si am suferit amandoi, insa, acum el crede ca nu mai e nimic de facu… Trecem printr-o perioada grea amandoi.. Eu am invatat mult din aceasta cearta si as vrea din suflet sa isi dea si el seama ca suntem unul pt altul. De maine incep sa citesc Paraclisul Maicii Domnului. Se mai poate citi si alceva pt refacerea casatoriei? Va multumesc din suflet!!!

    Apreciază

  29. Mona zice:

    Acatistul Macii Domnului la fel, 40 de zile? Va multumesc!

    Apreciază

  30. Adriana zice:

    Eu nu stiu ce sa zic , oricat ma rog ,la oricati Sfinti ,nu primesc nici un ajutor evident.Pun toate pe seama nepriceperii mele de a face o rugaciune cum trebuie . Sincer ,am primit mult mai mult ajutor atunci cand nu prea mergeam la biserica , nu citeam rugaciuni ,acatiste etc.Zic invatatii ca si prea multa rugaciune nu e buna (asta chiar m-a marcat profund ), dar nu intelegem noi Voia lui Dumnezeu ,apoi sa nu uitam de pacatele noastre .
    Multumesc ca traiesc eu si familia mea si suntem sanatosi ,atat cat suntem ,in conditiile de stres si neajunsuri .Lucram, sa traim la limita saraciei !

    Apreciază

    • kassai reka zice:

      tot asa si eu….cred ca sunt pedepsita ptr pacatele mele eu sunt catoliva dar citesc Paraclisul Maicii Domnului insa rezultate nu prea sunt….si canon de pocainta si acatist ptr iertare pacatelor daca chiar nu ma vrea Dumnezeu imi iau viata

      Apreciază

      • flory maria zice:

        @REKA nu iti pierde increderea in Mantuitorul caci toate le lucreaza si le ingaduie cu desavarsire.Trebuie sa vi la ORTODOXIE-SINGURA CREDINTA ADEVARATA,caci nu pot fi doua adevaruri deodata.Iti recomand cartea pr.ILIE CLEOPA:CALAUZA ORTODOXA.

        Apreciază

  31. Mona zice:

    Se pot face rugaciunile si dimineata? Va multumesc!

    Apreciază

  32. Nicolae zice:

    Sunt intro stare de depresie nu prea buna , c’è pot sa fac ?

    Apreciază

  33. ionut zice:

    pt nicolae.stiu pe cineva care te poate ajuta.asta e mailu meu leuionutalex@yahoo.com.sa imi scrii ca sa te ajut

    Apreciază

  34. Maria Peter zice:

    De azi incep sa citesc paraclisul ajutama Sfinta Maicuta sa imi indeplinesc dorinta si sa am pace in familie

    Apreciază

  35. Maria Peter zice:

    Doamne ascultane rugaciunea si cererea mea

    Apreciază

  36. Eleonora zice:

    Sa fie intrun ceas bun

    Apreciază

  37. Maria zice:

    Si noi avem mare evlavie la Maica Domnului. De fiecare data ne-a ajutat, nu ne-a lasat. Atat pe sotul meu, pe cei 2 copii cat si pe mine pacatoasa. De curand, am aflat si am citit rugaciunea Sfintei Marta, se spune 9 marti la rand, rugaciunea o gasiti pe net. Multumesc Maicutei Domnului si tuturor sfintilor ca mijlocesc Bunului Dumnezeu pentru noi, pacatosii

    Apreciat de 1 persoană

  38. Adriana zice:

    Unde pot găsi si eu rugăciune completa,multumesc

    Apreciază

  39. Elena zice:

    Doamne ajuta

    Apreciază

  40. laura zice:

    Buna seara !

    Pentru casatorie (gasirea sufletului pereche) si pentru sanatate si multe Probleme care parca nu se mai termina ce as putea sa citesc ?
    Am inceput sa citesc Acatistul Maicii Domnului dar mai trebuie inca ceva ?

    Multumesc si Doamne Ajuta !

    Apreciază

    • Elena zice:

      Doamne ajuta!
      Sa cititi Paraclisul Maicii Domnului ,dupa ora 22.00.Sa mergeti la Sfanta Liturghie si sa vorbiti cu un preot despre problema d-voastra.
      Maicuta Domnului sa va ajute si sa va ocroteasca !

      Apreciază

  41. laura zice:

    Multumesc!

    Doamne Ajuta !

    Apreciază

  42. alina zice:

    as dori si eu sa tin aceste 40 zile citind Paraclistul Maicii Domnului dar am nevoie de ajutor pentru ca ce gasesc pe internet cautamd Paraclistul nu ma prea ajuta.daca aveti vreun Link sau o pagina sau sa imi spuneti unde pot cumpara o carticica …va multumesc anticipat

    Apreciază

  43. popescu valentin zice:

    Pentru cei care cauta si vor sa citeasca Paraclisul Maicii Domnului pot cumpara de la orice biserica un ACATISTIER sau o PSALTIRE unde se gasesc acatiste ale mai multor sfinti si Paraclisele Maicii Domnului.Daca nu gasiti la biserica cu singuranta gasiti la magazinele cu obiecte bisericesti.Dumnezeu sa va ajute.

    Apreciat de 1 persoană

  44. florentina zice:

    Multumesc Maicii Domnului ca m-a vindecat de o alunita suparatoare!Ma rog pt sanatate in continuare si pt casatorie!

    Apreciat de 1 persoană

  45. LENA zice:

    Iti myltumec petru toate darurile primite Amin

    Apreciază

  46. LENA zice:

    Sper sa ma ajute paraclisul cita durere am in suflet Amin

    Apreciază

  47. LENA zice:

    Multumesc doamna Elena .

    Apreciază

  48. Mariana zice:

    De ceva vreme am inceput sa ascult Paraclisul Maicii Domnului. Il ascult de cel putin 3ori Pe zi. Gasesc atata pace in ascultare… Si am avut minuni. Sint de peste 7 ani in India. Aici nu se gaseste busuioc. De curand am gasit sa cumpar dintr-un mall busuioc de gatit, fresh. Am gasit si crengute mici in pachete. Le-am luat si pus in apa. Dupa o saptamana cateva au facut radacinute. De cand sunt eu nu am vazut niciodata crengutele de busuioc sa faca radacini. Si tptusi…Maica Domnului a facut minunea. Slava Domnului nostru si maicutei Lui.

    Apreciat de 1 persoană

  49. cristi zice:

    dupa 40 de zile se face o pauza sau pot sa-l citesc in continuare?

    Apreciază

  50. Dana zice:

    Pe Internet gasisem la un moment dat raspunsul unui preot la intrebarea ta: sa lasi rugaciunea sa se aseze 20 de zile. Si apoi sa o reiei. Nu se referea sa lasi rugaciunile total. Poti face alte rugaciuni. Poate iti raspunde mai clar altcineva.

    Apreciat de 1 persoană

  51. cornelia zice:

    Ajuta-ma te rog Maicuta Sfanta din tot sufletul sa ma impac cu sotul meu maine fara sa faca scandal , te rog Maicuta mea ,m-ai ajutat mereu si pentru asta iti multumesc din tot sufletul te rog din suflet iarta-ma penttu toate tacalosiile mele.AMIN

    Apreciat de 1 persoană

  52. cristi zice:

    Ascult Acatistul Maicii Domnului,Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului, rugaciune inerpretata de Marian Moise si,sincer,imi atinge sufletul din plin,si datorita mesajului rugaciunii si datorita modului in care este facuta rugaciunea. In timp ce o ascult simt o caldura si o liniste sufleteasca aparte si nu cred ca eu as face-o mai bine rugandu-ma singur. Este un pacat doar daca ascult rugaciunea fara sa o citesc singur cum o fac pe cea a Paracliselor Maicii Domnului si altele? Multumesc si Doamne Ajuta!

    Apreciază

    • Elena zice:

      Doamne ajuta,Cristi!

      Cand asculti rugaciunea tu participi si te rogi cu inima.Esti cu sufletul la rugaciunea pe care o asculti.Ce poate fi mai frumos?

      Si eu ascult acest Acatist al Maicutei Domnului si imi este foarte drag.

      Maicuta Domnului sa te ocroteasca !

      Apreciază

  53. aura zice:

    De o luna m am despartit de prietenul meu cu care urma sa mă casatoresc anul viitor. A fost decizia lui de a lua o pauza,si aceasta pauza s a transformat in despartire. Am mai vb cu el in tot acest timp,intr o zi zice ca ii este dor de mine,ca ii lipsesc,ca vrea sa ne impacam,si a doua zi e de nerecunoscut,spune ca nu mai avem nici o sansa de împăcare. Parintii mei încă nu stiu,nu am vrut sa ii supăr si pe ei,desi m am mutat din casa prietenului meu,stau la o prietena pt ca sper din suflet sa ne impacam si sa ne continuam planurile de căsătorie. Sfatuiti mă ce sa fac,in fiecare saptamana merg si dau acatiste la biserici,am reusit sa ajung si la prislop…,ce sa fac ca sa se întoarcă la mine ,sa ne impacam mă repede?

    Apreciază

  54. katrina zice:

    Bună ziua, va rog mult,să îmi spuneți Cum să procedez :(în situația mea complicată, de 3 ani trăiesc cu bărbat de religie musulmana, nu suntem cununați, avem un copil pe care lam botezat fara stirea lui, o sa fie păcat dacă mă cunuc cu el prin religia lui? Sau e mai bine să trăim așa???ne certăm foarte des practic de la nimic ce rugăciuni pot să citesc ? …….dumnezeu sa va dea Multă sănătate și fecioara Maria să va ajute pe toti ..doamne ajute

    Apreciază

  55. Anonim zice:

    buna ziua eu trebuie sa citesc paraclisele1,2 a Maici Domnului,dar comparand ce am cumparat cu ce e pe internet e diferit .Vreau sa stiu daca e pacat sa ascult sau sa citesc de pe calculator sincer mie rusine sa/l intreb pe preot

    Apreciază

    • Elena zice:

      Sa nu va fie rusine sa-l intrebati pe preot ,nu aveti de ce.Cand vorbim de Dumnezeu niciodata nu avem de ce sa ne rusinam,El este Tatal nostu ,iar Maica Domnului e mama noastra.
      Sa stiti ca si eu ascult acatiste pe net,imi mangaie mult sufletul.

      Maicuta Domnului sa va ocroteasca !

      Apreciază

  56. Teo Iacob zice:

    Buna Seara,

    Merge-ti la Manastirea Ghighiu si sa va inchinati si sa va rugati la Icoana Facatoare de minuni Siriaca. Cititi Paraclisul Maicii Domnului 40 de zile cu rugaciunile incepatoare si in genunchi la lumanare.
    Mari sunt minunile Maicii Domnului si noi nu stim cand vin si cum vin.
    Eu sunt de 3, 4 ani in probleme si ele s-au agravat galagie vecini, depresie, tata a decedat, fratele se chinuie in saracie, sotia boala dupa boala, ajuns somer, casa in vanzare, frica si teama, printre straini departe de tara. Ce sa mai spun. E greu dar ajutorul va veni nu dejnaduiesc si voi care cititi mergeti pana la capat.
    Doamne ajuta si sa ne ajute Maica Domnului.

    Apreciază

  57. Teocalatorul zice:

    Mai cititi si multumiti Parintelui Gherontie Puiu
    de la Manastirea Caraiman. E rugaciunea care spune ” Doamne intoarce-i la bunatate si rugaciune pe toti dusmanii mei” si spune-ti ce dorinta. Cititi va rog si viata acestui Mare Parinte. Numai este printre noi dar ne ajuta. 30 ori pe zi 40 zile.
    Fiecare sa hotarasca cum sa o citeasca nici eu nu stiu. Eu citesc duoa 10 seara dar si cand cred ca am nevoie. Dupa cum stiu trebuie sa primiti binecuvantare parintelui care va calauzeste pentru toate rugaciunile. Suntem multu cu probleme grele si de tot felul si credinta noastra ortodoxa ne ajuta si ne da speranta. E greu prieteni dar nu e altfel. Domnul si Maica Domnului sa ne ajute.

    Apreciază

  58. Teocalatorul zice:

    Dragii mei de suferinta eu va impart din experientele mele cum ma invata si pe mine o maicuta. Eu singur am nevoie de mare ajutor. Sa nu credeti ca ajutorul va veni in seconda urmatoare. Dar va spun am fost la multe biserici si manastiri si in Grecia in insula Aeghina la mormantul Sf. Nectarie. Am citit acatiste si rugaciuni si de 4 ani problemele s-au inmultit. Sunt la capatul puterilo si nu stiu ce se va intimpla. M-as bucura daca cineva ma poate ajuta.
    va multumesc si Doamne ajuta!

    Apreciază

  59. Teocalatorul zice:

    Gabriela emailul tau nu e bun. Am incercat sa scriu

    Apreciază

  60. Anonim zice:

    buna ziua… si mine rugaciunile mi-au scimbat viata.. si sper in continuare sa mi-o schimbe.. totul a inceput in noapte de inviere in 2014 cand sora mea mi-a zis ca ar vrea sa mearga la Prislop.. la mormantul parintelui Arsenie… sincer auzisem ceva despre parintele Arsenie, dar foarte putine… in seara aceea am intrat pe net si am cautat articole despre parintetele Arsenie Boca… in acel moment am simtit ca vreau sa ajung acolo… nu stiu de ce, dar vroiam… nu eram un om foarte credincios… spuneam „Tatal Nostru” in fiecare seara dar spuneam asa… fara prea multa credinta… din seara aceea am inceput sa ma rog sa ajung intr-un fel la Prislop…. la o saptamana am ajuns la Manastirea de la Namaiesti.. un loc deosebit si foarte frumos… atunci am inceput sa simt o chemare spre credinta… nu stiam cum si de ce, dar sinteam nevoia sa ma rog… la doua luni am cunoscut pe cineva ( care ulterior mi-a devenit si sotie),,, relatia nu mergea foarte bine la inceput … tot timpul ne certam apoi iar ne impacam si tot asa…. in noiembrie am reusit sa ajung la mormantul parintelui Arsenie… dupa un drum de 7 ore si nedormit de 18 ore cand am ajuns acolo mi-a disparut toata oboseala… cand am intrat in curtea manastirii parca imi venea sa alerg la mormant… eu sunt o fire agitata, nervoasa si foarte recalcitranta ( sau mai bine spus eram)… am stat la coada aproape 2 ore… sincer nu stiu cum , pt ca eu mai mult de 15 min nu pot sa stau in picioare pt ca plictisesc si ma dor picioarele… cand am ajuns la mormant mi-au dat lacrimile… nu stiu de ce.. dar am inceput sa plang…. simteam o liniste interioara cum nu am simtit niciodata… tot timpul cat am stat la coada m-am rugat sa-mi gasesc pe cineva sa ma casatoresc si sa mi se schimbe viata ca nu mai puteam…. am plecat foarte linistit de la Prislop cu promisiunea ca daca o sa-mi gasesc sufletul pereche o sa ma intorc …. fata cu care eram atunci nici nu se punea problema de casatorie .. in niciun caz….dupa trei luni nu stiu cum dar am hotarat sa ne casatorim… de fapt am cerut-o in casatorie… in 2015 am facut cununia civila si a treia zi dupa cununie eram la prislop impreuna… nu am putut sa facem si nunta dar am mers la Parinte ca sa ne uneasca in fata lui Dumnezeu pana cand vom face nunta…. aceleasi emotii si aceleasi lacrimi isi faceau prezenta ca prima data… din acel moment am inceput sa ma rog mai mult… in fiecare dimineata citesc Paraclisul Maicii Domnului si seara cate un acatist (catre Sf. Mina, Sf Nicolae, Sf. Vasile, Sf Gheorge, Sf. Xenia, Sf. Filofteia, Sf. Ioan Botezatorul, Sf. Apostol Ioan, Sf. Parinti Ioachin si Ana, Sf. Petru si Pavel, Sf. Constantin si Elena, Sf Stefan, Sf Nectarie ).. si daca in ziua respectiva este un sfant citesc acatistul sfantului … da , viata mi s-a schimbat… si sper sa mi se schimbe si mai in bine…tot in 2015 sotia mea a reusit un examen foarte greu si foarte important pt cariera ei… timp de 3 ore cat a durat examenul eu am citit acatiste… nu ne asteptam sa reuseasca.. erau sanse enorm de mici sa treaca examenul.. dar a reusit… acum ne dorim sa facem si nunta si facem si un bebe….. merg de 2 ori pe saptamana la biserica si aprind lumanari… mai am multe de facut in viata dar stiu ca ajutorul Maicii Domnului si a lui Dumnezeu ma va face sa fac tot ce mi-am propus…multumesc din suflet lui Dumnezeu, Parintelui Arsenie, Maicii Domnului, Sf. Mina( de care ma sint foarte apropiat) si tuturor celorlalti sfinti pt tot ajutorul….. multumesc Doamne… si toti cei care au cate o problema sa se roage si sa creada, pt ca intotdeauna Dumnezeu gaseste o solutie… nimeni nu ramane neajutat….

    Apreciază

  61. Persepolis zice:

    Ii multumesc Maicutei Domnului ca m-a ajutat. Ma confruntam cu atacuri de panica frecvente si numai rugaciunile constante si postul m-au ajutat. Multumesc Maica mea pentru tot ajutorul dat, slava tie!

    Apreciază

  62. koti raula zice:

    Dumnezeul meu. Al nostru. Binecuvântează Doamne sufletul meu da mi răbdare și intelepticiune. Sufăr, iubesc și sunt iubită… Dar nu putem fi împreună. Cum sa ma rog ce sa fac citesc ma rog dar nu știu dacă i bine.

    Apreciază

  63. elisabeta zice:

    Buna ziua numele meu este Elisabeta si sint foarte disperata nu am gasit de lucru de doi ani caut sa gasesc un serviciu sa pot sa -mi intretin familia cu trei copiii si un sot bolnav dar e foarte greu si din cauza aceasta ca nu prea sint bani numai ajutor social toti sintem nervosi si nu ne putem intelege ca o familie .Va rog spuneti-mi ce rugaciuni trebuie citite si cind sa ne descurcam in toate privintele mai bine si sa gasesc un serviciu .va multumesc.

    Apreciază

    • Anonim zice:

      Buna Elisabeta. Situatia ta e tragica si o inteleg foarte bine. Pe mine m-a ajutat mult o maica de la Manastirea Ghighiu – Ploiesti.
      Acolo este Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului. Daca poti dute acolo si roaga-te din suflet sa te ajute. Apoi timp de 40 de zile dupa 10 seara citeste rugaciunea incepatoare si apoi Paraclisul Maicii Domnului si apoi 40 de zile Rugaciunea Parintelui Gherontie Puiu de la Manastirea Caraiman. Citeste rugaciunile in genunchi si la Paraclis dupa Cantarea a 3, a 6 si a 9 spune dorinta ta. Dimineata roagate Cuvinuse cu adevarat sa te fericim ….. Daca nu intelegi sa.mi scrii. Maica Domnului sa te ajute

      Apreciat de 1 persoană

  64. Anonim zice:

    Buna Maicuta ,cu lacrimi in ochii iti multumesc pentru ajutorul dat si pentru tot ce ai facut pentru copilul meu.Am citit ,,PARACLISUL MAICII DOMNULUI ”40 de zile …nu am cuvinte sa multumesc la Maicuta Domnului pentru ajutor,Maica Domnului stie sufletul fiecaruia si nu ne lasa la necaz.
    Rugaciune de multumire catre Maica Domnului.
    ”Preasfântă Fecioară, Preacurată Maică Născătoare de Dumnezeu, Îţi mulţumesc că ne eşti şi nouă Mamă Bună, Iubitoare şi Grabnic Ajutătoare! Îţi mulţumesc pentru toate iconele Tale făcătoare de minuni şi pentru tot Harul care se revarsă prin ele! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru toate comunicările Tale sfinte, pentru sănătate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mamă Iubitoare faţă de noi toţi! Îţi mulţumesc că nu ne laşi pradă celui rău, ci ne aperi şi ne acoperi sub Sfânt Acoperământul Tău! Iartă-mă Măicuţă pentru multele mele păcate şi Te rog ajută-mă să mă pocăiesc pentru toate greşelile mele din această viaţă! Îţi mulţumesc că Te rogi pentru noi şi că duci rugăciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca să ne ajute să trecem din viaţa aceasta la viaţa veşnică! Îţi mulţumesc Măicuţă că Te rogi pentru întoarcerea la credinţă a celor din familia mea, dar şi a celor care-L caută pe Dumnezeu şi încă nu L-au găsit! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru grija Ta de Mamă, pentru iubirea Ta sfântă şi pentru tot ajutorul Tău! Şi eu Te iubesc, Te preamăresc şi Îţi mulţumesc pentru toate! Amin!

    Apreciază

  65. Anonim zice:

    Maica.Domnului.ne.ajuta.pe.toti.cei.care.ii.cerem.ajutorul!

    Apreciază

  66. Constantin-Ergi zice:

    Si.eu.am.fost.ajutat.in.viata.de.foarte.multe.ori.de.catre.Maica.Domnului.si.ii.multumesc.foarte,foarte.mult!!

    Apreciat de 1 persoană

  67. Ella zice:

    Buna seara ,adi dori sa împărtăsesc si eu problema suferință si neîncrederea in sotul meu .mereu am impresia ca ma înseală ca vad sclipici pe haine lui ca daca a trecut o ora doua si nu ma sună sigur este cu o femeie,simnt o neliniste ,durere,tristete care ma topeste nu pot sa ma bucur de lumina zilei .trebuie sa mărturisesc ca sotul meu este tandru si iubitor cu mine ,atent si mereu imi spune ca ma iubeste ,suntem împreună de 12ani.Eu nu inteleg de ce ma comport astfel de ce trebuie mereu sa caut sa verific telefonul,hainele,sa-urmăresc de ce fac asta tot mai mult am impresia ca gasesc cate ceva si incep certa .Am fost deci rând la un Preot la Părintele Olaru Costel din Pas ani Mi-a spus ca problema se afla la mine in mintea mea si sa citesc Psraclisul Maici Domnului.Ce pot sa mai citesc si ce sa mai fac sa pot scapa de aceasta boală.

    Apreciază

  68. IOAN zice:

    Maicuta domnului te rog cu lacrimi ascultami in fie cara seara cererea mea. MULTUMESC DIN INIMA.

    Apreciază

  69. dana zice:

    Acum 2 ore am primit un mesaj pe tel …dar unul duteros: un adio …fara explicatii,farà motive ,farà sa stiu cu ce am gresit …dupa 3 ani de suferinta!il iubesc mult si stiu ca si el ma iubeste …dar nu stiu ce s-a intamplat …sufar ,plang …i-mi plange sufletul …ajutati-maaaaa… Ce rugaciuni sa citesc si cat timp !v-a rog din suflet sa ma ajutati …noi doi am trecut prin multe incercari si stim amandoi ca santem facuti unul pt altul santem suflete pereche!😢 va rog ajutatima …Maicuta cea sfanta Maria ajuta-ma … 😢!

    Apreciază

    • Bia zice:

      Hei… si eu sufar din iubire. La mine este vorba de luni de zile, dar totuși sufar enorm pentru ca ii vorba de sentimente. Eu stiu ca nu am procedatt corect ca nu i-am arătat afecțiunea necesara. Haide sa ne rugam mult, mult citind Rugăciunea Bogordicinaia, Paraclisul-Maicii-Domnului. Sunt distrusa, aproape că nu deznădăjduiesc dupa 4 luni dar nu ma las. Si tu sa faci acelasi lucru, daca va iubiți veti fi o familie… spovedește-te, emana bunătate, blândețe, dorința de împărții împreună cu fostul tau iubit bunatate.

      Apreciază

  70. Bia zice:

    Am fost împreună cu un baiat 4 luni de zile si ne-am despărțit tot de 4 luni. Il iubesc nespus, este un om bun, cinstit… ne-am despărțit, din cauza ca nu i-am aratat suficienta afectiune. Ce rugăciune sa spun ca sa-l intoarca Domnul Iisus înapoi, sa ne impacam… il iubesc nespus de mult. Toata ziua ma gandesc la el si plang. Mi-e inima cat un purice la gandul ca o sa-l pierd definitiv. Dar de multe ori, îmi tresare inima ca si cum trebuie sa ma rog si Dumnezeu ma va asculta. Mi-e dor de ochii lui, de vocea lui, de bunatatea lui, de frumusețe cu care s-a purtat… nu iteleg de ce il iubesc daca nu suntem împreună. Ajutati-ma cu un sfat.

    Apreciază

  71. alex zice:

    pt tine bia.stiu pe cineva care te poate ajuta.imi las mailu titus_man_player_24@yahoo.com

    Apreciază

  72. Anonim zice:

    Vreau sa ma impac cu tatal fiicei mele Ne-am despartit de o luna si as vrea sa se intoarca inapoi la noi sa ne crestem fetita impreuna ce rugaciune as putea spune

    Apreciază

  73. amalia zice:

    As vrea sa ma impac cu tatal fiicei mele ,ne-am despartit acum o luna si as vrea sa se intoara sa ne putem creste fetita impreuna Sant distrusa din cauza suferintei iar fetita intreaba tot timpul de tatal ei Ce rugaciune as putea zice pentru impacare

    Apreciază

  74. Florentina Constantin zice:

    Am inceput sa citesc acatistu maicii domnului paraclisele maicii domnului acatistu sf senia acatistu sf mina acatistu buna vestiri si rugaciunea braul maicii domnului ajutatima ce sa fac sa am o viata linistita.

    Apreciază

  75. Mary mry zice:

    Am inceput sa citesc acest paraclis ptr a fi cu persoana iubita si inca nu l-am terminat dar acesta mi-a spus ca nu mai poate fi nimic intre noi. De ce se intampla asta, unde sunt efectele citirii?

    Apreciază

    • Anonim zice:

      Roaga-te in continuare. Si eu m-am rugat ca sa ma impac cu iubitul meu. Am citit Rugaciunea Bogordicinaia la miezul noptii cu lumanara de la Paste aprinsa. In 3 saptamani de rugaciune m-a cautat ca sa ne impacam desi eu aveam mici sperante avand in vedere caracterul puternic pe care il are, insa credinta mea si dorinta au fost enorme. Si Maica Domnului m-a ajuta. Un lucru sa nu uiti, sa te rogi si dupa ce ai primit raspuns la cerere, SA NU UITI.

      Apreciază

  76. Un crestin zice:

    Am promis Maicii Domnului sa marturiesc ajutorul primit.Ma aflam intr-un proces stresant care dura din 2012.Am citit „Paraclisul Maicii Domnului” si dupa 2 saptamani am primit „libertatea” mea drept raspuns.Ii multumesc Maicutei si ca recunostinta daca voi avea o fetita,o voi numi Maria.Am sa citesc ” Paraclisul” in fiecare seara,am sa O rog pe Maicuta sa nu ma lase singura,ca fara EA nu stiu sa mai traiesc.Multumesc si Sf Efrem,Sf Nectarie,Sf Ioan Rusu,Sf Mina,Sf Parascheva.Ii imploram cu lacrimi,plangeam in hohote si vb cu EI sa ma ajute,sa nu ma lase.Rugati-va,ca acolo unde este sufletul bun rugaciunea este ascultata!!!Doamne ajuta!

    Apreciat de 1 persoană

  77. Anonim zice:

    Mulțumesc enorm de mult Maicii Domnului pentru ajutorul care mi la dat la examen. Eu sunt o fire foarte timidă dar m-am rugat Maicii Domnului să mă ajute să fiu admisă si recunosc că în timpul examenului am simțit că cineva de sus mă ajuta și parcă îmi spunea mereu ce trebuia să fac chiar dacă examinatorul a fost unul foarte dur cu ajutorul Maicii Domnului am reușit să iau permisul de conducere. Rugațivă ei și o să primiți ajutor neîncetat.

    Apreciat de 1 persoană

  78. Denis zice:

    Buna,vreau sa va spun un caz ca oamenii sa inteleaga ca unele dorinte la care se roaga si nu se indeplinesc asta inseamna ca Domnul asa vrea si stie ce face. Cind vin acasa in Moldova plec la o manastire saraca pe linga Orhei, acolo este o maicuta si din cite stiu multi oameni din diferite localitati ale tarii vin anume la ea si cer sfaturi si a ajutat foarte multi oameni. E o maicuta in virsta si foarte inteleapta. Asa a procedat si persoana din sat de la ei, dupa spusele ei omul a venit si a cerut nishte rugaciuni si a rugato si pe ea sa se roage pentru dinsul caci vroia sa plece inca cu 3 barbati in Rusia la lucru si se ruga ca sa ii mearga in toate. La vama acest om este intors inapoi si nu i s-a permis sa plece. Omul era infuriat si intristat si tot ii spunea maicutei de ce oare asa se intimpla caci s-a rugat si asa mai departe la ce maicuta ii raspunse caci probabil asa este voia Domnului. Peste vrio 2 luni acel barbat iarasi venise la maicuta si s-a pus in genunchi si ii multumea pentru rugaciunile pe care le-a facut fiindca mina din Rusia unde trebuia omul sa lucreze s-a prabusit in timpul lucrarilor, lucratorii care se aflau acolo inauntru au decedat inclusiv si acei trei barbati cu trebuia sa plece, si si-a dat seama ca trebuia sa fie si el printre ei.
    Rugativa si daca vedeti ca Domnul va arata o alta cale si nu anume pe cea pe care o doriti nu ezitati sa incercati.

    Apreciază

  79. Un crestin zice:

    Am revenit…ma rog in continuare la Maicuta Domnului,seara de seara.Am uitat sa va spun ca merg saptamanal la Manastirea Ghighiu ,la „icoana facatoare de minuni”si in genunchi o implor pe Maicuta sa ma ajute.Va spun sincer ca pentru tot ce m-am rugat acolo Maicuta m-a ajutat.Imi doream extraordinar de mult sa ajung intr-un anume loc,ma tot chinuiam de vreo 5 ani,iar dupa ce am fost la Ghighiu la cel mult 2 luni de zile dorinta era implinita.Si inca alte la care nu mai speram dar Dumnezeu si Bunul Isus nu m-au lasat.Multumesc de asemenea Sf.Efrem,Sf.Nectarie,Sf.Ioan Rusul,Sf.Mina,Sf.Parascheva,Parintelui Arsenie,Sf.Fanurie pe care ii pomenesc in rugaciunile mele.Doamne ajuta!

    Apreciază

  80. Maria Iuliana zice:

    Buna seara !!Am 38 de ani si nu ma pot casatori ce pot face am 9 vineri de cînd citesc paraclismul maicii domnului si am cunoscut un baiat zice ca má iubeste dar nu are timp sa má vada nu stiu ce sa cred …cineva mi zicea ca am cununiile legaté va rog daca má puteti ajuta …..va multumesc ..

    Apreciază

  81. Rafaela zice:

    Eu am 36 de ani si nu am fost casatorita niciodata,in rugaciunile mele pentru casatorie intotdeauna am cerut si cer sa se faca voia Domnului, a Maicutei Domnului si a Sfintilor la care m-a rog, Ei stiu ce e mai bine pentru mantuirea sufletului, decat o casatorie esuata mai bine in singuratate traiesc. Domnul le randuieste pe toate… Doamne ajuta tuturor!

    Apreciat de 1 persoană

  82. Cristi zice:

    Salutare tuturor..si prietena mea s a despartit de mine de aproape 2 luni pentru niste motive reale..eu n am stiut sa ma comport cu ea..am inceput sa citesc de 2 saptamani paraclisul Maicii Domnului..dar niciun rezultat pana acum..au trecut aproape 2 luni si inca mai tin enorm la ea, dar ea nu mai vrea cu niciun chip…credeti ca mai sunt sanse sa ne impacam in urma rugaciunilor?

    Apreciază

  83. iontraian76@yahoo.com zice:

    Traian ma numesc,am 46 ani,niciodata mire,de loc din Puchenii-Mari in apropierea Man. Ghighiu-Prahova.Caut o fata ptr. casatorie care isi doreste familie si copii,nu am obligatii,vicii frecvente sau complicatii.Mentionez ca nu m-am putut casatori din cauza cununiilor legate si a farmecelor lucruri spuse mie de catrefiecare din urmatorii parinti mai deosebiti i-as putea numi si anume parintele Ioasaf ,parintele Savulescu-ploiesti si parintele Cucu-Sf.Gheorghe.Adresa de email iontraian76@yahoo.com Multumesc! Doamne ajuta!

    Apreciază

  84. Anonim zice:

    Sa cititi nu numai Paraclisul si Acatistul caci dumnezeu va ajuta El si Maica Domnului

    Apreciază

  85. Madalina zice:

    Mi-am propus sa citesc Paraclisul timp de 40 de zile, insa nu am reusit sa citesc o zi. As vrea sa va intreb daca pot continua rugaciunea? Am intrerupt dupa 30 de zile si acum nu stiu daca trebuie sa reincep sa citesc 40 de zile sau pot citi 10 zile.

    Apreciază

  86. ORICE RUGACIUNE SPUSA DIN SUFLET VA AVEA RASPUNS

    Apreciază

    • Madalina zice:

      Camelia, ce spui tu e de la sine inteles. In discutie era citirea timp de 40 de zile a Paraclisului, ca rugaciune speciala pentru o nevoie, nu rugaciune zilnica sau obsinuita. Nu cred ca trebuia sa mai faca cineva precizarea asta. Postarea se referea la anumite randuieli lasate de Dumnezeu. In Biblie nimic nu e intamplator, cifrele care se repeta si care sunt placute Lui Dumnezeu – 3,7, 40. Un Sf. Maslu nu ar fi complet fara citirea celor 7 Evanghelii, deci nu se poate considera o slujba completa daca nu s-ar respecta regulile. Postul are la fel niste date fixe, un numar prestabilit de zile, deci, cu iertare, comentariul tau e putin „pe langa” intrebarea mea. Ideea nu era daca e sau nu ascultata rugaciunea, era vorba de nesocotirea unor reguli care pot duce la rezolvarea mai dificila a unor probleme. Asa cum Sf. Ioachim si Ana au postit 40 de zile inainte de a o zamisli pe Fecioara Maria, si noi trebuie sa respectam canonul pe care ni l-am luat. Ei erau oameni credinciosi si s-au mai rugat inainte si problema nu era ca Dumnezeu nu le-a ascultat rugaciunea pana atunci. Dupa afirmatia ta, conform careia orice rugaciune primeste raspuns, nu s-ar mai impune existenta unor randuieli alese de Dumnezeu pentru a incerca puterea, credinta si staruirea in rugaciune. Deci, da, rugaciunile sunt mai puternice si ascultate cand se respecta regulile, poruncile lasate de Dumnezeu sau cand urmam exemplele sfintilor si sfaturile Sfintilor Parinti. Toate rugaciunile sunt folositoare, insa multi sunt chemati, putini alesi, si asa, si noi, daca vrem sa ne numaram printre cei alesi trebuie sa facem ce ii este placut Lui Dumnezeu si nu ce consideram noi ca i-ar placea sau ca ar trebui facut. Iar canonul de 40 de zile e o incercare, o proba prin care ne sunt testate staruinta, dorinta de a ni se rezolva problema si credinta.

      Apreciază

  87. Anonim zice:

    Multumesc Maicutei Domnului ca neai ajutat sa construim casa copiilor mei .

    Apreciază

  88. Anonim zice:

    si pe mine m a ajutat maicuta domnului o iubesc duhovniceste mult trebuie smerenie capul plecat si nu esti atacat de duhuri necurate mers la biserica sa iubim sfanta liturghie si sa nu uitam de raposati pomeni pomelnice citim acatiste paraclise maica domnului grabnic ajutatoare

    Apreciază

  89. oana zice:

    Hristos a inviat! Sunt casatorita.am o fetita tare draguta si imi mai doresc copii sau cel putin unul.sotul meu insa nu vrea.am discutat mult, ne-am certat, iar am discutat.eu imi doresc mult.ce credeti? ce rugaciuni recomandati catre Maica Domnului?

    Apreciază

  90. Linka zice:

    Maicuta domnului ma juta mereu, trebuie sa ne rugam din toata inima si dorintele cu siguranta ni se vor indeplini si liniste sufleteasca vom primi!!!!

    Apreciază

  91. Rares zice:

    Buna seara!
    Vreau sa dau si eu o scurta marturie, poate este cineva in situatie similara si are nevoie de ajutor.
    Aveam un credit ipotecar pe casa si in ultimii ani plata ratei devenise un chin, ajungand uneori aproape la 90 de zile intarziere. Desi scosesem casa la vanzare, de mai bine de un an nu reuseam sa o vand, desi toti cei care veneau sa o vada erau placut impresionati. Deja ajunsesem foarte, foarte aproape sa o pierd in favoarea bancii, „Intamplator” am auzit despre rugaciunea Paraclisul Maicii Domnului, care citita timp de 40 de zile in continuu aduce ajutor celor care nu mai au unde apela. In cea de-a 11-a zi de citit Paracalisul la ora 11 dimineata am fost sunat de o persoana care vazuse casa, dar nu paruse ca vrea sa o cumpere. Astazi am incheiat ultimele formalitati de vanzare-cumparare. Am inchis creditul si am ramas si cu bani. Aduc Mare Multumire Maicii Domnului!
    Aveti incredere in Maica Domnului si nu deznadajduiti, Doamne ajuta!

    Apreciază

    • claudia zice:

      Draga Réka…mama mea e Reformata am rudenii Catolici si vreau sa-ti spun ca nu are importanta unde te rogi ! Scumpa mea ,cel mai mult conteaza sa te rogi din suflet ! Eu sant ortodoxa si intru des,,,f.des in biserica catolica pt.ca sant plecata din tara si ma rog la Doamme Doamme ,la Maica Domnului ,la Isus ! Sa stii ca a-m fost si la Sf.Anton in Padova,Italia …nu conteaza in ce biserica intri ,,,te poti ruga si in camp si la servici !conteaza sufletul si crezul tau ! Doamne ajutati 😘

      Apreciază

  92. Gyongyi zice:

    Sunt foarte trista sotul meu are legatura extra conjugala , o iubeste si pe a cea femeie si pe mine , nu vrea sa divorteze de mine . Eu il iubesc mult avem impreuna in copil de 11 anisor , doresc sa i despart pe sotul si amanta va rpg ajutati ma ce acatisz sa citesc si cum sa fac va rog multumesc de ajutor

    Apreciază

    • vsc zice:

      Roaga-te sa se faca voia Lui Dumnezeu, El stie mai bine de ce ai nevoie si pe cine ar trebui sa ai alaturi. Poate meriti un om mai bun, fidel si statornic. Cunosc cazuri de casatorii fortate si lucrurile nu s-au incheiat bine. Nu fortati mana Lui Dumnezeu ca nu stiti ce consecinte pot avea. Poate vei ramane cu el si vei fi nefericita. Poate va avea alta relatie cu alta femeie, chiar daca se desparte de acea femeie. Cine iti garanteaza ca se va opri la acea femeie? Daca te rogi sa ramai cu unul ca el, poate asta meriti, un infidel si un om lipsit de caracter. Trebuie sa ai mai multa demnitate.

      Apreciază

      • gyongyi gfyog; zice:

        Nu o gasesc puteti sa mi o trimiteti ? Va rog . Da aveti fosrte mare dreptate dar ca femeia aceea cand isi va primi pedeapsa , ma intalnesc des cu ea , imi vorbeste ca o prietena ea nu stie ca eu am vazut poza ei si sms le ei in telefonul lui sotul meu . Ea are copil cu in alt coleg de al sotului meu ei nu traiesc bine . El nu stie nimic colegul . Ea cand is primeste pedeapsa . Am fost la biserica si am pus pt sotul meu acatist 40 si 9 dezlegari si in fiecare marti si vineri pun pe numele ei dezlegare sa mi lase sotul in pace. Vreau sa se desparta. Is distrusa total . Imi iubesc sotul foarte tare , lucrand mult nu mi am dAt seama ca ne indepartam si cand am aflat deja era indrGostit . El zice ca poate iubi doua femei . Va rog ajutatima . Ma rog in continuare , dar M in suflet o durere imensa

        Az iPhone-omról küldve

        Apreciază

  93. m zice:

    Ce rugaciuni sa citesc pt ca vecina mea selecta de sotu meu este groaznica?

    Apreciază

  94. Anonim zice:

    buna , am asa intrebare sotul meu a inceput sa bea si cacind este alt om , spunetimi va rog ce rugaciune sa citesc ca sa se linisteasca ? va multumesc.

    Apreciază

  95. Sherrie zice:

    de ce plânge când greatmutaba@gmail.com poate arunca o vraja de dragoste pentru a aduce înapoi ex-vă

    Apreciază

  96. ILEANA zice:

    Și în viața mea a apărut un necaz foarte mare. La sfîrșit de septembrie am fost diagnosticată cu tumoare la creier. Am trecut și trec prin niște clipe grele a vieții dar nădăjduiesc și sper ca Preasfînta Născătoare de Dumnezeu să mă ajute și pe mine păcătoasa să mă vindec. M-am rugat la icoana Măicii Domnului Pantanassa, am citit acatistul Măicii Domnului Pantanassa, am citit și Paraclisul Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și mă rog să mă ajute pe mine și pe toți cei care cer cu fierbințeală vindecare de la ea. Am avut în decembrie operație. M-am rugat Măicii Domnului să trec cu bine peste opereție, ea m-a ajutat și eu am promis ca voi publica aici despre ajutorul primit de la ea. Reabilitarea a trecut bine. O dată ce m-am trezit după opereți medicul stătea în fața mea cu iconița Presfintei Măicii Domnului Pantanassa pe care eu am luat-o cu mine la operație și îmi zice uite o pun aici lîngă tine, să nu o uiți când vei pleca din sala aceasta. Eu mă simțeam atît de puternică și fericită și îmi spuneam în gînd pe mine ma ajutat Maica Domnului. Medicul a înlăturat toată tumoarea. Acum mai trebuie să trec o lună și jumatate de radioterapie și sper și nădăjduiesc ca Preasfînta Fecioară să mă ajute să mă vindec și să fie alături de mine. Cu ea vorbesc deschis și în ea am toată încrederea. Simt că ea îmi dă putere și liniște sufletească.

    Apreciat de 1 persoană

    • Elena zice:

      Maicuta Domnului e langa dvoastra,sa nu va indoiti de asta.Sunteti un om puternic si curajos ,un exemplu pentru mine.
      Va rog ,daca doriti sa ma cautati pe pagina dedicata cinstirii Maicutei Domnului(de pe facebook ) si sa-mi lasati adresa dvoastra pentru a va trimite o iconita .
      Va imbratisez cu multa dragoste si va multumesc din suflet pentru ca ati scris aici pe blog.Maicuta Domnului e langa noi in fiecare clipa !

      Apreciat de 1 persoană

      • ILEANA zice:

        Mulțumesc mult pentru că a-ți răspuns la comentariul meu. Trimiteți-mi vă rog frumos iconița de care mi-ați spus pe adresa de e-mail: irinateutt@mail.ru

        Apreciază

      • ILEANA zice:

        Îmi cer scuze nu am înțeles corect a-ți spus că îmi ve-ți trimite o iconiță iar eu am înțeles că o imagine a iconiței Măicii Domnului. Eu sunt acum peste hotare la tratament dar sunt din Republica Moldova. Scrieți-mi vă rog pe e-mail. Vă mulțumesc încă o dată pentru răspuns și înțelegere.

        Apreciază

  97. Anonim zice:

    Ași vrea sa ma sfătuiți și pe mine soțul meu tareste cu o alta femeie și o divorțat și am o fetita de 8 anișori și plinge mereu după el eu încă îl mai iubesc și a-și vrea sa se întoarcă acasă sa fiim o familie am început sa citesc de 2 zile paracrisu Maici Domnului și seara acatismu Sfintului Nicolae și este bine

    Apreciază

  98. Peste zii din scliptura cit am timp vreau sa ma lupt pt soțului meu sa fie cu noii

    Apreciază

  99. Ce ma sfătuiți și am început sa țin post

    Apreciază

  100. costybraila zice:

    Frumos Site-ul acesta …În frunte cu „Elena” calauzitoarea noastra catre Maica Domnului…. Multumin! …

    Apreciază

  101. Tanta zice:

    Bine v-am gasit , foarte multa incredere am prins citind de atatia oameni care au primit ajutor de la Maica Domnului !Cred ca si eu pot marturisi una din minunile Maici Domnului facute mie ! Acu 10 ani am nascut la Iasi prematur..si 2 luni am stat prin spital..apoi a trebuit sa stau cu chirie..trebuia sa faca fetita 2400 ca sa pot merge acasa…eu nascand-o de 1250 gr !Si cum va spuneam…nu avem nici acum , nici atunci o sit prea buna material, mergeam la orice biserica era deschisa…si vb cu icoanele , efectiv! Intr-una din zile , asteptand la usa , ca mergeam la stors san pt copilasi, i hranea cu sonda,dar ne storceam si tot lapticu matern papau !Si adteptand la usa , a venit un cuplu mai instarit , si avesu si o doamna mai in varsta cu ei ! Dansii au intrat si doamna a ramas afara de vb cu mine ! Si stiti , ca unui strain i poti zice mai usor durerile tale,ce credeti , a scos 4 milioane , si mia dat ! 😓nu va pot spune in cuvinte bucuria mea ! Cand a plecat am intrebat-o cum se numeste , so pomenesc mereu, ce credeti..Maria mi-a zis ca se numeste !Sa ma ierte Maicuta Sfanta, dar eu cred ca Ea a fost ! Si acuma ma rog Ei, sa ne ajute, si stiu ca ma va ajuta !am scris pe scurt…e mai lunga povestea mea !Maica Domnului sa ne miluiasca pe toti !

    Apreciat de 1 persoană

  102. Roxana zice:

    Bună seara tuturor! Eu ma rog de ani de zile pentru a ma căsătorii insa pana acum nu mi au fost auzite rugăciunile. Ma duc la Sf maslu aproape i fiecare seara. Ma rog cu putere. Am fost la un preot și mi a at sa citesc 40 de zile 3 cărticele. Abia de 13 ori am citit . Sper sa ma ajute .Ma simt atat de singura uneori ….câteodată ma rog lui Dumnezeu dacă eu nu am soarta pe acest pământ sa ma ia la el și sa dea viata altcuiva care și bucura de viata .Eu nu am pentru cine trăii pe acest pământ….desii imi doresc din tot sufletul meu copii ….casatorie și pe cineva care sa ma iubească.

    Apreciază

  103. Roxana zice:

    Cine ma poate ajuta cu putin ulei de la candela sf Xenia ?

    Apreciază

    • Elisabeta zice:

      Buna seara numele meu este Elisabeta poate cineva sa mi spuna ce rugaciuni sau acatiste trebuie citite pentru a putea plati datoriile. Am multe datorii. Banii care i castig nu ajung sotul nu lucreaza e bolnav ,daca as putea gasi un serviciu mai bun. Ce ar trebui sa citesc daca stie cineva .Va multumesc si doresc ca Dumnezeu si Maica Sfinta sa ajute pe fiecare.

      Apreciază

  104. Elisabeta zice:

    Buna seara numele meu este Elisabeta poate cineva sa mi spuna ce rugaciuni sau acatiste se citesc pentru sanatate si ajutor financiar,gasirea unui loc de munca ,intelegere cu copii si intelegere in familie.Va multumesc.

    Apreciază

  105. Elisabeta zice:

    Buna seara numele meu este Elisabeta poate cineva sa mi spuna ce rugaciuni sau acatiste se citesc pentru sanatate si ajutor financiar,gasirea unui loc de munca ,intelegere cu copii si intelegere in familie.Va multumesc.

    Apreciază

  106. Adriana zice:

    Buna cine imi spune si mie cum sa fac ce sa citesc ca sa fac pe cineva care mi a facut rau al fac sa nu mai poate se ridice din pat sa sa chinuiasc pentru tot ce mi a facut el mie ma distrus si pt asta sa vada ca exista dumnezeu

    Apreciază

    • Anonim zice:

      Dacă vreți să-l pedepsiți atunci iertați-l și doriți i numai bine și lăsați-l pe mana lui Dumnezeu

      pe mine mă alungat din casa cu doi copii unul dintre care nou născut am plâns l-am blestemat și preotul mi-a zis să-l iert și gata totul este bine eu mă simt fericită asta e cel mai important dar el să fie așa cum vrea domnul

      Doamne ajută !

      Apreciază

  107. Loredana zice:

    Bună ziua. Ce rugăciune sau rugaciuni se citesc pentru patimi (jocuri de noroc)?eu mă rog de mulți ani pentru asta dar fără nici un rezultat.

    Apreciază

  108. Anonim zice:

    Buna ziua!

    Acatatistul se citeste timp de 40 de zile consecutiv? Am inceput de o saptamana sa il citesc, dar aseara nu am facut-o..

    Apreciază

  109. Anonim zice:

    Bună ziua

    Am așa o durere în suflet am apela la vrăjitoare și diavolii m-au impus să fac vrăji la bărbați și acum tatăl copilului mă lepădat și îmi dorește rău eu după 5 ani de prietenie cu vrăjitoarea m-am trezit parcă dintr-un somn și am înțeles ca ea mă manipulează și mă impune să fac rău mă șantajează toți anii acestea îmi lua bani mari de la bărbat prin mine prin farmece

    Acum mi-a rămas un singur lucru să mă rog să mă izbăvesc de ea de păcate de rău de satana

    Imi este fiarte greu să mă rog caci diavolului nu-i convine eu să mă întorc la credință va rog scrieți dacă cineva a mai trecut prin farmece dați-mi un sfat

    multumesc

    Apreciază

Lasă un comentariu